Київоблрада планує відмовитися погоджувати кордон із Києвом

image
20 Січня 2020, 14:44
Поділитися:

20 января 2020 г. 13:34

21 січня на позачерговому засіданні Київської обласної ради у порядку денному депутати розглянуть питання про відмову в погодженні проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Києва.

Як стало відомо KV із анонсу, 21 січня відбудеться пленарне засідання позачергової 33-ї сесії Київської обласної ради VII скликання.

“Депутати мають розглянути 10 питань. Зокрема, про реорганізацію закладів охорони здоров’я, що відбувається в рамках медичної реформи, таких як: “Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”, “Київська обласна клінічна лікарня” та “Київський обласний онкологічний диспансер”. Також будуть розглянуті питання про підтримку депутатських звернень та запитів, внесення змін до деяких обласних програм та рішень, затвердження структури, чисельності та штатного розпису виконавчого апарату Київської обласної ради”, – сказано в анонсі.

Варто відмітити, що у порядку денному серед інших питань важливим є питання “Про відмову у погодженні проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Києва”.

Як раніше писала KV, Київська обласна рада (КОС) відмовила Київській міськдержадміністрації (КМДА) в погодженні проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Києва. Очевидно, гроші столичних платників податків на розробку цього документа були витрачені даремно, доведеться все робити заново і спочатку погоджувати все із жителями територій, яких це торкнеться. Також непогано було б розібратися, де столичні чиновники “втратили” близько 1 тис. гектарів, що належать міській громаді. Згідно з чинним Генпланом Києва, площа столиці – 83,6 тис. га, а за даними чиновників Кличко – на сьогодні всього 82,6 тис. га.

Читайте: Область відмовила Кличко в узгодженні нових меж Києва

Фото: открытые источники

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона