“Київміськбуд”: Триває зведення нового ЖК “Абрикосовий” у Голосіївському районі столиці

image
12 Липня 2023, 16:50
Поділитися:

12 липня 2023 г. 16:45

“Київміськбуд” продовжує будівництво нового житлового комплексу (ЖК) на перетині столичних вулиць Жулянська та Абрикосова. Холдингова компанія наразі влаштовує мокрий фасад, мінеральну декоративну штукатурку та алюмінієві віконні вітражі на будинках.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення “Київміськбуду”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Тривають роботи по зведенню нового житлового комплексу “Абрикосовий” у Голосіївському районі столиці на перетині вулиць Жулянська і Абрикосова.

Станом на липень на об’єкті проводяться роботи з влаштування мокрого фасаду на будинках № 2 та №3 та на 1-му поверсі будинку №1”, – сказано в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Будівельники повідомляють також, що зараз вони “виконують влаштування мінеральної декоративної штукатурки на будинках № 1 та №3, монтаж металопластикових віконних конструкцій 1-го поверху у будинках № 2 та №3 та влаштування алюмінієвих віконних вітражів 25-26 поверхів будинку 2”.

Крім цього, на будинку №1 монтують відливи та кошики під кондиціонери, а також закінчують роботи по фарбуванню фасаду.

“Київміськбуд” нагадує, що ЖК “Абрикосовий” – новобудова комфорт класу, що зводиться неподалік станції метро “Теремки” (15 хв пішки).

Комплекс складається з трьох будинків по 26 поверхів із розвиненою власною інфраструктурою, на перших поверхах запроектовані комерційні приміщення, двір буде обладнаний сучасними ігровими і спортивними майданчиками, а також місцями для відпочинку. Поруч із новим комплексом багато шкіл, дитсадочків, спортивних клубів, торгово-розважальних центрів, парків і скверів.

У продажу 2, 3 і 4+ кімнатні квартири від 80 м² до 147.4 м², вартість квадратного метру від 35 630 грн/м² (з урахування знижки 5% при повній оплаті). Діє програма розтермінування від забудовника.

Читайте: “Київміськбуд” відновив роботи на ЖК “Абрикосовий”

Фото: Київміськбуд

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона