“Київ Цифровий” запустив новий сервіс для волонтерів до Дня Незалежності

image
24 Серпня 2023, 16:56
Поділитися:

24 серпня 2023 г. 16:45

У День Незалежності України міський застосунок “Київ Цифровий” привітав усіх зі святом: запустив новий сервіс, що об’єднує волонтерів. Кожен користувач додатку зможе обрати напрямки благодійності, долучатися до різних ініціатив та брати участь у спільних проєктах для створення позитивних змін.

Про це KВ дізналася із повідомлення пресслужби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Задонать свій час” – це заклик стати частинкою позитивних змін у місті. Розділ створили, щоб нагадати: час – інструмент змін та шанс наблизити перемогу, об’єднуючись у добрих справах”, – прокоментував керівник Департаменту цифрової трансформації та заступник голови КМДА Петро Оленич.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як розповіли у пресслужбі, у розділі “Допомога”, кияни мають перейти на сторінку “Стань волонтером”, де вони зможуть обирати проєкти та напрями, що їх цікавлять.

У КМДА наголосили, що кожен користувач зможе обирати напрямки благодійності, долучатися до різних ініціатив та брати участь у спільних проєктах для створення позитивних змін.

“Обравши один або кілька партнерських сервісів із розділу “Допомога”, можна поділитись своїм часом та вміннями, взяти участь у різних волонтерських ініціативах, які спрямовані на відбудову, допомогу літнім людям, донорство крові, вигул тварин та інші соціально важливі справи”, – зауважив заступник голови КМДА Петро Оленич.

Читайте: Оновлена мапа укриттів столиці доступна у додатку “Київ Цифровий”, – КМДА

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона