«Kyiv Smart City»: Киянам повідомили, які послуги стануть доступними вже за тиждень

image
12 Червня 2019, 15:21
Поділитися:

«Мобільний додаток «Kyiv Smart City» за останні 2 тижні завантажили 20 тисяч разів. Тобто додаток користується популярністю».

Про це розповів в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров.

«Особливість цього додатку у тому, що ми хочемо, аби у 2-3 кліки мешканець міг отримати усі послуги. Наразі поки що – оплата у транспорті. У майбутньому – можливість визначити час очікування громадського транспорту, записати дитину у дитячий садочок, записатися на прийом до лікаря», – зазначив він.

Також Юрій Назаров зауважив, що наразі спеціально зробили розділ, щоб мешканці мали змогу проголосувати за проекти, які потрібно реалізувати.

«Вже зараз можу анонсувати, що буде запущено у найближчі 1-3 тижні. У найближчий тиждень буде запущена система оповіщення, коли люди зможуть отримувати інформацію про перекриття доріг, про відключення гарячої води та інше», – розповів він.

«Крім того, ще за 2 тижні будуть новини стосовно подій у місті. А потім ми запустимо службу «15-51», де прямо з додатку можна звернутися і повідомити про проблему: відсутня вода, перегоріла лампочка чи сміття на вулиці. Можна навіть буде сфотографувати і надіслати фото», – сказав Юрій Назаров.

Читайте також: Де взяти грошей? Столична влада разом з фіскалами обговорили механізми наповнення бюджету

Читайте також: Указ про розпуск парламенту у 2014 році і в 2019: Як було тоді і як зараз – Віктор Матчук

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV