Київ посилено охороняє поліція

image
20 Липня 2019, 14:23
Поділитися:

6500 столичних поліцейських забезпечують правопорядок під час дострокових виборів народних депутатів. Про це йдеться на сайті поліції Києва.

Окрім того створені групи швидкого реагування, вибухотехніків і кінологів, а також посилені слідчо-оперативні групи. Основними завданнями правоохоронців є збереження виборчої документації, недопущення порушень публічного порядку та оперативне реагування на можливі правопорушення.

– Поліція Києва уже проводить охоронні заходи: крім посиленого патрулювання вулиць, на службу заступили поліцейські для охорони всіх 1108 виборчих дільниць, на всіх 13 окружних виборчих комісій і, звісно, підсилена охорона публічного порядку біля Центральної виборчої комісії. Відзначу, що проведена серйозна підготовча робота, а відтак усі бюлетені завезені на виборчі дільниці – і їх охороняють наші поліцейські, – підкреслив начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

Правоохоронці несуть службу позмінно на виборчих дільницях і посилено патрулюють групи швидкого реагування. Також створені додаткові слідчо-оперативні групи для швидкого реагування на всі повідомлення про порушення у день виборів.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ