Київ планує витратити 1 млн гривень на екскурсії для членів родин полеглих воїнів

image
16 Серпня 2023, 17:05
Поділитися:

16 серпня 2023 г. 17:01

Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) збирається виділити 1 млн гривень, щоб організувати 10 екскурсій для киян – Захисників та Захисниць України, членів їх сімей та киян – членів сімей загиблих військовослужбовців.

Про це, як передає KВ, йдеться в оголошенні в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначається, організацію, яка надаватиме послуги з організації екскурсійних поїздок планують затвердити після 21 серпня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Загальна кількість форматів заходів, які збирається організувати Управління туризму та промоцій до 15 грудня, складає 10 екскурсій:

Реабілітаційна екскурсія до Київського Іподрому (орієнтовна програма: зустріч біля Київського Іподрому, оглядова екскурсія, послуги іпотерапії та/або психотерапії для кожного учасника екскурсії).

Автобусна екскурсія до етнографічного комплексу “Українське село” (орієнтовна програма: прибуття до етнографічного комплексу “Українське село”, оглядова екскурсія з екскурсоводом, три майстер – класи з народних ремесел на вибір для кожного учасника екскурсії, трансфер на комплексний обід на базі етнографічного комплексу, вільний час).

Автобусна екскурсія по м. Києву (орієнтовна програма: Національний музей історії України, Національний заповідник “Києво-Печерська лавра”, Національний заповідник “Софія Київська”, Михайлівський Золотоверхий собор, НСК “Олімпійський” (музей братів Кличків), музей “Золоті ворота”, “Музей становлення української нації”, Пішохідно-велосипедний міст. Екскурсія має включати трансфер на комплексний обід).

Піша екскурсія м. Києвом (орієнтовна програма: Золоті Ворота – Пам’ятник коту Пантелеймону – Двір з воронами – Пейзажна алея – Сквер київських інтелігентів – Пам’ятник Анні Ярославні – Київський велотрек – Ботанічний сад ім. академіка О. В. Фоміна).

Автобусна екскурсія до фермерського господарства “Агроравлик” (орієнтовна програма: прибуття до фермерського господарства, оглядова екскурсія, трансфер на комплексний обід на базі равликової ферми, вільний час).

Екскурсія до Київського зоологічного парку (орієнтовна програма: зустріч біля Київського зоологічного парку, оглядова екскурсія зоопарком, вільний час).

Екскурсія до Національного комплексу “Експоцентр України” (орієнтовна програма: зустріч біля “Експоцентру Україна”, екскурсія-подорож, вільний час).

Автобусна екскурсія до Національного музею народної архітектури та побуту України та парку “Феофанія” (орієнтовна програма: прибуття до Національного музею народної архітектури та побуту України, оглядова екскурсія. Переїзд до парку “Феофанія”, оглядова екскурсія, вільний час на території парку).

Автобусна екскурсія до парку “Добропарк”, сімейного екопарку “Ясногородка” та Victoria Films Studio (орієнтовна програма: прибуття в парк “Добропарк”, оглядова екскурсія. Переїзд до сімейного екопарку “Ясногородка”, екскурсія екопарком (страусина ферма, зоопарк, виноробня), трансфер на комплексний обід на базі екопарку, вільний час на території екопарку, фотолокації Victoria Films Studio).

Автобусна екскурсія до Зоопарку ХІІ Місяців (орієнтовна програма: прибуття в зоопарк ХІІ Місяців, оглядова екскурсія, вільний час на території зоопарку).

Раніше KВписала, що Департамент соціальної політики Київської міської державної адміністрації (КМДА) планує відправити на санаторне лікування 369 дітей військових.

Читайте: КМДА витратить 10 млн гривень на санаторне лікування дітей військових

Фото: ЕтноСвіт

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона