Київ під загрозою проникнення ДРГ та дестабілізації: КМВА ухвалила низку рішень для забезпечення порядку

image
28 Березня 2024, 10:33
Поділитися:

У Києві на засіданні Ради оборони щодо забезпечення безпеки міста ухвалили низку рішень через загрозу проникнення ворожих диверсійно-розвідувальних груп до столиці та погрози рф посилити ракетні атаки.

Про це повідомили у КМВА.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Начальник КМВА Сергій Попко зазначив, що не виключається загроза спроб проникнення на територію міста ДРГ Росії, а також залучення агентів російських спецслужб та інших ворожих елементів для дестабілізації ситуації в столиці.

За даними КМВА, Рада оборони Києва прийняла низку рішень, а саме:

невідкладно опрацювати питання щодо проведення надалі заходів в Києві, які передбачають залучення чисельної кількості людей;переглянути нормативно-розпорядчі документи щодо життєдіяльності громадян столиці з питань роботи громадського транспорту, проведення спортивних, культурних, освітніх, медичних, розважальних заходів, а також в місцях скупчення людей для забезпечення безпеки громадян;усім силовим та військовим структурам міста Києва відповідно до своїх повноважень посилити увагу до місць скупчення людей;усім відповідальним структурам та балансоутримувачам захисних споруд цивільного захисту забезпечити постійний доступ населення до укриттів.

Також окремо здійснюватиметься моніторинг соціальних мереж щодо поширення дезінформації, провокацій та іншої інформації, спрямованої на дестабілізацію ситуації в столиці.

Раніше, ми повідомляли про те, що у Києві Рада оборони столиці розглянула петицію щодо відновлення руху транспорту під час повітряних тривог. Після обговорень було прийнято рішення подовжити заборону руху громадського транспорту під час повітряних тривог.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua