Київ налагоджує співпрацю із Лондонською торгово-промисловою палатою

image
18 Серпня 2023, 16:42
Поділитися:

18 серпня 2023 г. 14:45

У Київській міській раді 16 серпня відбулася робоча зустріч місцевої влади столиці із делегацією Торгово-промислової палати Лондона. Під час заходу обговорили план дій щодо співпраці Лондону та столиці України. А саме – підтримки українського малого та середнього бізнесу.

Про це KВ дізналася із повідомлення Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

У повідомленні зауважено, що зустріч відбулася під головуванням секретаря міськради Володимира Бондаренка, а до заходу долучився директор департаменту політики та суспільного впливу Торгово-промислової палати Лондону Джеймс Уоткінс та менеджер проєктів Торгово-промислової палати Лондону в Україні Ігор Бартків.

Крім того, у заході взяли участь депутати Київради Олег Костюшко та Вікторія Муха, представники ТПП України, директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Володимира Костіков, заступник директора Департаменту – начальник управління промисловості, підприємництва та регуляторної політики Анатолій Баган, пр структурних підрозділів міськради та адміністрації.

“Головною темою зустрічі стало обговорення побудови партнерства з українською бізнес-спільнотою, підтримки мікро-, малого та середнього бізнесу за участі ТПП Лондону та пошуку можливостей для співпраці між Києвом та Лондонською торговою палатою в рамках різних ініціатив”, – йдеться у повідомленні.

Також на зустрічі розглянули можливість презентації київської платформи та її значення для представлення міста на шоу лорда-мера в Лондоні, ідеї створення двох порталів у Києві та Лондоні для полегшення взаємодії між аудиторіями в режимі реального часу.

Нагадаємо, тільки навесні 2023 року влада констатувала відчутне відновлення в столиці економічної активності суб’єктів господарювання. На тлі блекаутів, податкових змін та зростання тарифів, з найбільшими складнощами стикається малий та середній бізнес Києва. Що робить влада для покращення бізнесового клімату, та як участь у обговоренні регуляторної політики столиці може спростити життя підприємцям та громаді, KВ розпитала директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Володимира Костікова.

Читайте: КП “Київська спадщина” та столичні підприємці провели збір продуктових наборів для військових

Фото: Facebook

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона