Київ нагородив 34 військових та активістів медаллю за мужність і патріотизм

image
1 Серпня 2019, 12:37
Поділитися:

Місто нагородило медаллю «Честь. Слава. Держава», яку вручають за мужність, патріотизм, високу громадянську позицію та бойові заслуги, тридцятьох чотирьох учасників АТО: військових та членів громадських організацій.

Про це йдеться у відповідному Розпорядженні міського голови № 651 від 26 липня 2019 року.

– Нагородити медаллю «Честь. Слава. Держава» за мужність, патріотизм, високу громадянську позицію, героїзм, бойові заслуги у захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, – йдеться у тексті Розпорядження.

Згідно документу, медаль від міста Києва отримають 34 особи, серед яких учасники антитерористичної операції-громадські активісти, діючі військові, курсанти та співробітники військових інститутів столиці, а також члени громадської організації «Центр спеціальної тактичної підготовки «БІЛИЙ ВОВК».

Список героїв, яких відзначили нагородою, можна подивитися за посиланням.

Кошти на це, у сумі 5 496,44 грн, закладені у міській цільовій програмі «Нагороди» на 2017–2019 роки.

Довідка. Медаль «Честь. Слава. Держава» була запроваджена у Києві 19 років тому. Відповідне Положення про медаль було затверджене рішенням Київської міської ради 1 червня 2000 року, зі змінами 24 вересня 2015 року.

Нагадаємо, як повідомляв «Вечірній Київ», на початку липня медаллю «Честь. Слава. Держава» нагородили 49 героїв-учасників АТО.

Читайте більше цікавих новин у рубриці “Неофіційно”

Джерело: Вечірній Київ