Кияни звернулися до Центрів обслуговування ДФС понад 270 тис разів

image
12 Липня 2019, 12:43
Поділитися:

За 6 місяців 2019 року до Центрів обслуговування платників Головного управління ДФС столиці надійшло понад 270 тис. звернень киян. Їм було надано більше 260 тис. адміністративних послуг, включаючи видачу довідок, свідоцтв та ліцензій тощо.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

– Кількість звернень до столичних Центрів обслуговування платників за отриманням адмінпослуг у I півріччі склала понад 270 тисяч, – йдеться у повідомленні.

За інформацією ДФС, вони видали понад 52 тис. карток платника податків та внесли до паспортів громадян України дані з Держреєстру про реєстраційні номери облікової картки платника.

Понад 18 тис. громадян отримали з Держреєстру фізичних осіб-платників податків відомості про суму та джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платники, як юридичні, так і фізичні особи, отримали понад 35 тис. електронних довірчих послуг для використання електронного цифрового підпису.

З початку року було проведено реєстрацію понад 5 тис. реєстраторів розрахункових операцій та реєстрацію понад 24 тис. книг обліку розрахункових операцій.

Платникам було видано більше 58 тис. довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету.

Понад 32 тис. громадян зареєструвалися платниками єдиного податку та більше 26 тис. платників отримали витяг з відповідного реєстру.

За 6 місяців понад 16 тис. платників отримали або продовжили терміни дії ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими або алкогольними виробами.

Нагадаємо, з початку року кияни подали до ДФС 7 тис. податкових декларацій та отримали 16 млн грн податкової знижки.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ