Кияни зможуть доєднатися до моніторингу ярмарок, щоб запобігти несанкціонованій торгівлі, – департамент промисловості КМДА

image
2 Травня 2023, 20:19
Поділитися:

2 травня 2023 г. 20:18

Столичні сезонні ярмарки підлягають моніторингу, щоби запобігти несанкціонованій торгівлі. Контроль за дотриманням правил продажу ярмаркових товарів здійснюють організатори, місцеві КП, але до них можуть доєднатися і кияни.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Під час проведення сезонних та сільськогосподарських ярмарків представниками районних в м. Києві державних адміністрацій та комунальних підприємств “Світоч” м. Києва та “Київська спадщина” здійснюється постійний моніторинг їх територій на наявність/відсутніть несанкціонованої торгівлі. У разі виявлення осередків несанкціонованої торгівлі та з метою їх ліквідації, здійснюються виклики до Головного управління Національної поліції у м. Києві”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється також, що за період з 21 до 27 квітня 2023 здійснено викликів у КП “Київська спадщина” – 5, у КП “Світоч” м. Києва – 3 виклики.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА КВ також повідомили, що, хоч КП самі моніторять наявність у продавців дозволів на торгівлю, кияни також можуть долучатися до процесу.

“Ярмарки моніторять КП, які є організаторами їх і підпорядковані Департаменту. Але звичайні люди також можуть звертатися до організатора ямарки з відповідним повідомленнями або повідомляти про факти несанкціонованої торгівлі Нацполіцію”, – прокоментували у департаменті.

Нагадаємо, раніше у КМДА розробили план заходів із впровадження безготівкового розрахунку на ярмарках та ринках у співпраці з АТ КБ “ПриватБанк”.

Читайте: У КМДА планують запровадити безготівкові розрахунки на столичних ринках та ярмарках

Фото: соцмережі

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона