Кияни зануряться у паралельну реальність на заводі

image
5 Вересня 2019, 18:22
Поділитися:

У Києві стартує «Futurism» – імерсивне шоу, або «гра з зануренням». Тут глядач грає головну роль, у буквальному розумінні стає учасником та повноправною діючою особою того, що відбувається.

Сюжет проекту заснований на безлічі фільмів, книг та серіалів, відомих кожному з нас. Це збірний образ майбутнього. Режисер Ігор Беліц, сценарист ігрової частини Максим Миклашевський, дизайн приміщення і декорації розроблялися студією «Fact Art», музика створювалася композитором і співачкою «Grisly Faye», продюсери проекту Юлія і Андрій Копилови.

Перед початком гри учаснику надається право вибору угрупування: капіталісти, вчені або антиглобалісти. Детальніша інформація про кожну з груп, включаючи рекомендації щодо костюма героя, знаходиться в особистому кабінеті, доступ до якого відкривається після реєстрації.

Кожна команда має свою філософію, цінності та погляди на майбутнє. До тих пір, поки не відбудеться головна подія. Подія, яка переверне хід гри, і, після якої, одна з груп візьме повний контроль над ситуацією, розвиваючи її за власним сценарієм.

Гра відбудеться на території креативного кластера Арт-завод Платформа.

Найближче занурення – 6 вересня. Розклад.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ