Кияни закликають мера Києва створити «Пункт Незламності» в КМДА

image
8 Грудня 2022, 12:28
Поділитися:

Мешканці Києва пропонують створити «Пункт Незламності» в Київській міській держадміністрації.

Про це йдеться в петиції №11578, яка зареєстрована на сайті Київради.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте, щоб бути в вкупі всіх подій Києва, області та України та нічого не пропустити.

Так, на думку авторки петиції Ольги Пілянкевич, для цього навіть не потрібні додаткові фінансові витрати з бюджету столиці, оскільки будівля КМДА добре освітлена й зігріта, має велику площу та вбиральні.

В часи Майдану будівля КМР була символом незламності українців в боротьбі зі злочинним режимом, давала прихисток тисячам мітингувальників, була одним з центрів координації боротьби українців з проросійською владою. Скільки важливих питань для спротиву вирішувались в її стінах, яка добра, щира атмосфера царювала в її залах! Зараз в переліку пунктів незламності є будівлі РДА, сільських рад, але, чомусь, відсутня КМР. Будівля знаходиться в центрі міста, має велику площу, безліч коридорів, колонну залу, підвальні приміщення, гарний фудкорт, вбиральні, добре освітлена і зігріта… мабуть, завдяки генераторам, переданих Києву нашими союзниками з усього світу. Тобто є всі передумови для використання її для комфортного перебування великої кількості містян під час блекауту. Швидко, без додаткових фінансових вкладень! – зазначила Пілянкевич.

Наразі петицію підписали 1062 громадян з 6 тисяч необхідних.

Як ми раніше повідомляли, мешканці Києва пропонують облаштувати безкоштовні коворкінги на базі пунктів незламності, а саме у школах.

Також писали про те, що очільник Києва відповів, за яких умов пункти обігріву в Києві працюватимуть цілодобово.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua