Кияни вимагають відремонтувати міст Патона та магістральний трубопровід, який проходить під ним

Кияни вимагають відремонтувати міст Патона та магістральний трубопровід, який проходить під ним
30 Жовтня 2023, 10:14
Поділитися:

Мешканці Києва вимагають включити до Програми соціально-економічного розвитку Києва на період 2024-2026 роки капітальний ремонт моста Патона включно з ремонтом магістрального трубопроводу, що проходить під ним.

Відповідна петиція №12627 зареєстрована на сайті Київської міської ради.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Як наголошує автор звернення Андрій Машков, після обстеження технічного стану моста фахівці встановили, що він знаходиться у аварійному стані та потребує негайного капітального ремонту. Разом із тим під мостом знаходиться магістральний трубопровід, який дає гаряче водопостачання мешканцям декількох житлових масивів на лівому березі міста. Останнім часом на ньому сталося кілька комунальних аварії.

Затягування часу на виконання капітального ремонту може призвести до вкрай небажаних наслідків, в тому числі з людськими жертвами, що недопустимо, – наголошує активіст.

Тож, за його словами, Київській міській раді на найближчих засіданнях слід обов’язково винести на голосування включення до Програми соціально-економічного розвитку міста питання щодо капітального ремонту моста Патона.

Як ми раніше писали, комісії з перевірки стану мостів розпочала перевірку об’єктів у Києві. Виявлено, що міст Патона та міст Метро мають суттєві пошкодження.

Також розповідали, що у Києві обвалилися декілька прольотів Дегтярівського мосту. Інцидент стався під час ремонтних робіт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua