Кияни вимагають прибрати ярмарок на Привокзальній вулиці

image
10 Квітня 2019, 07:13
Поділитися:

Мешканці Дарницького району виступають за ліквідацію стихійної торгівлі та сезонного ярмарку на вулиці Привокзальній. Про це повідомляє прес-служба Дарницької державної адміністрації.

– Ярмарки, які проводяться біля скверу на Привокзальній площі, що поряд з Дарницьким залізничним вокзалом, найближчим часом будуть відгороджені від паркової відпочинкової зони. Сквер нарешті буде впорядкований!, – надав доручення голова Дарницької РДА Сергій Левада під час інспекції парку на Привокзальній площі та в сквері «Трудової слави».

В свою чергу, місця для громадян похилого віку, які ведуть торгівлю власноруч вирощеною продукцією, маючи скрутне фінансове становище, будуть облаштовані в єдиному архітектурному стилі у спеціально відведених для цього зонах.

– Місця для торгівлі потрібно виділяти на ринку, а не тротуарах або у дворах, – зазначають кияни.

Нагадуємо, що постійна комісія Київради з екологічної політики вирішила звернутися до відповідних департаментів КМДА щодо заборони проведення торгівлі у вихідні дні на тому місці. Таке рішення обумовлене тим, що за даними «Київзеленбуду», ярмарок повністю знищив сквер. Це підтверджено документами комісійних обстежень. Крім того, на території скверу були встановлені МАФи із незрозумілим статусом.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ