Кияни пограбували в Броварах квартиру. Поліція «зустріла» їх у столиці на автозупинці

image
11 Липня 2019, 18:04
Поділитися:

Правоохоронці Київщини затримали квартирних крадіїв на зупинці громадського транспорту в столиці, які пограбували квартиру в Броварах, – повідомляють у прес-центрі поліції Київської області.

Як зазначають у поліції, молоде подружжя з кримінальним минулим та їхній товариш серед білого дня проникли до однієї з броварських квартир шляхом підбору ключа. З помешкання винесли цінні речі на суму майже 30 тисяч гривень і зникли у невідому напрямку.

Після повідомлення про крадіжку, працівники оперативно-пошукового відділу Управління кримінального розшуку поліції Київщини спільно зі столичними колегами затримали групу крадіїв у Києві, щойно ті приїхали з Броварів і вийшли з маршрутного автобусу.

Крадіями виявилися 29-річний молодий чоловік, який наразі умовно відбуває покарання за скоєння аналогічного злочину. Його 31-річна дружина, яка мала судимість за крадіжку та незаконне зберігання наркотиків. Третьому фігуранту – 28 років. Усі жителі Києва.

Зловмисників доставили до Броварського відділу поліції для проведення процесуально-слідчих дій. У якості речових доказів у них вилучено викрадене майно з квартири: ноутбук, мобільний телефон, годинник, гаманець, гроші та інші цінні речі.

Працівники поліції перевіряють затриманих на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Київської області та столиці.

Джерело: Трибуна Бровари