Кияни почнуть отримувати “дзвінки щастя” з податкової: подробиці

image
25 Березня 2024, 10:12
Поділитися:

З понеділка, 25 березня, Державна податкова служба розпочинає пілотний проєкт з інформування платників податків (платників єдиного внеску) про наявність у них податкового боргу.

Про це йдеться у повідомленні служби.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте підписуватись.

Зазначається, що боржникам у телефонному режимі буде доведено інформацію про суму заборгованостей, що обліковується у них у розрізі податків/зборів та єдиного внеску, а також територіальних органів ДПС, у яких обліковується наявна заборгованість.

Мета пілотного проєкту – підвищення рівня обізнаності платників податків (платників єдиного внеску) про наявність у них податкового боргу з платежів, контроль за справлянням яких покладено на податкові органи, недоїмки зі сплати єдиного внеску, а також сприяння добровільному погашенню платниками такої заборгованості, – йдеться у повідомленні.

Загалом пілотний проєкт триватиме продовж трьох місяців.

Як ми повідомляли раніше, в.о. голови податкової служби Києва Оксана Датій написала заяву про звільнення з посади після обшуків, які у неї провели за підозрою у незаконному збагаченні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua