Кияни навесні знову отримають саджанці дерев безкоштовно

image
7 Жовтня 2019, 10:32
Поділитися:

Засновник Центру альтернативного озеленення Києва Роман Любека інформує, що завершилася осіння реєстрація на отримання сіянців та саджанців. Два місяці та чотири дні тривала попередня реєстрація на безоплатне отримання садивного матеріалу. У Центрі готуються роздавати замовлення – садівний матеріал – вже за тиждень. 
 
Але робота продовжується. Орієнтовно наприкінці березня 2020 року Центр альтернативного озеленення Києва проводитиме весняне розповсюдження садивного матеріалу. Як і восени, кожен матиме змогу отримати 20 сіянців та саджанців лісоутворюючих деревних видів. Для цього треба зареєструватися й зробити замовлення.
 
– Як і раніше, то будуть сіянці та саджанці лісоутворюючих видів і отримати їх можна буде безкоштовно, але через обов’язкову попередню реєстрацію, пояснив Роман Любека. Це дасть нам змогу оцінити потреби і ми зможемо організувати процес так, щоб всі були в однакових умовах. Київ просто приречений бути «залісненим». Тому ми вже зараз повідомляємо про початок реєстрації на весняне поширення сіянців та саджанців.
 
 
На титульному фото: висадка алеї платанів – одних із найпопулярніших дерев, що розповсюджують кияни у столиці – на вулиці Сім’ї Кульженків

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ