Киянам презентували молочні продукти з легендарного Самбора

image
22 Червня 2020, 11:24
Поділитися:

20 червня на Володимирському ринку, що знаходиться за адресою Антоновича, 115 (біля метро «Палац Україна»), відкрили магазин торговельної мережі «Самбір». Львівське підприємство вже понад 50 років використовує традиційні українські технології для виготовлення молочних продуктів та пропонує спробувати сири виготовлені за стародавньою рецептурою, яку було впроваджено у 30-роках 20 століття.

Підприємство має замкнутий цикл: зі своєї молочної ферми молоко відправляється на молокопереробний завод, а потім продукцію відвозять до магазинів торговельної мережі «Самбір». Такий підхід дозволяє зберігати привабливу ціну для споживача. Ціна «Російського», «Гауди», «Естонського» та «Українського» сичужних сирів не перевищує 215 грн за кг. Особливі вимоги до молока, кваліфікації персоналу та строге дотримання технологічної дисципліни допомагає ТОВ «Самбірський молокозавод» створити особистий автентичний смак твердих сичужних сирів. Медалі за якість сирів «Гауда», «Маасдам» та «Естонський», що підприємство отримує на  спеціалізованих виставках з 2002 року – яскраве підтвердження цьому.

Особливою гордістю підприємства є сири, що вкриті парафіновою оболонкою. Це покриття використовується сироварами багато віків, і відрізняється від інших чудовими захисними властивостями. Парафін має необхідну газопроникність та добре зберігає продукт, не впливаючи при цьому на смакові та якісні характеристики сиру. Кияни зможуть насолодитися пряним смаком та ароматом «Естонського» твердого сиру.

Директор ТОВ «Самбірський молокозавод» Пилипчук Роман Ігорович стверджує, що «Естонський» твердий сир такої якості виробляє на Україні тільки Самбірський молокозавод. Харчова цінність цього сиру полягає в тому, що він засвоюється організмом людини на 95-97% та рекомендується як продукт дієтичного харчування. Естонський сир містить багатий вітамінно-мінеральний комплекс: В12, В2, В1, А, РР, фосфор, марганець, залізо, кальцій, магній та натрій.

Іншим цікавим та корисним продуктом для кондитерів та всіх шанувальників молочних соусів є питні пастеризовані вершки 35% жиру. Вершки швидко збиваються в густу піну та використовуються для виготовлення сметани та масла, солодких страв, соусів та кондитерських виробів.

Приємно відмітити, що торговельна мережа «Самбір» слідкує не тільки за асортиментом та якістю продуктів, але й за сервісом обслуговування покупців. Вона пропонує послугу «формування продуктового набору» за телефоном. Користувачі можуть зателефонувати та замовити певний набір продуктів на зручний для клієнтів час. Це дозволяє покупцям зекономити час та отримати свіжий продукт вчасно, а виробнику налагодити зв’язок з постійними покупцями.

Слід звернути увагу, що в магазині торговельної мережі «Самбір» створені всі необхідні умови для захисту персоналу та покупців в період пандемії. Розрахуватися за товар можна як готівкою, так і банківською карткою; персонал одягнений в маски та рукавички. Захід – презентація молочної продукції підприємства та торгової марки проводилися під пильним наглядом державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи ринку Володимирський.

Торговельна мережа «Самбір» запрошує всіх киян та гостей столиці відкрити для себе неповторний смак львівської молочної продукції та відчути щиру гостинність легендарного міста Самбір.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ