Киянам представлять легендарні рецепти минулого століття

image
16 Жовтня 2019, 15:11
Поділитися:

У столиці презентують культову кулінарну книгу «Як добре й здорово варити», перевидану вперше за 90 років. У міжвоєнний період ХХ ст. ця книга була бестселером й виходила друком у Коломиї з 1931 по 1938 рр. під редагуванням часопису «Жіноча доля», головною редакторкою якого була Олена Кисілевська. Унікальність книги у тому, що читачки «Жіночої долі» надсилали рецепти з різних куточків України.

Тут є переписи від відомих особистостей – Ольги Кобилянської, Ольги Дучимінської, Адольфіни Макогон (мами Ірини Вільде), Юлії Маркевич (мами Дарії Цвєк), а також рецепти, надіслані українками з Америки, Канади, Чехії.

На презентації збірки поговорять про жінок, що творили історію, але не забували про свою родину, плекали та передавали автентичні кулінарні рецепти від бабусі до онуки як в Україні, так і в еміграції.

Коли: 16 жовтня о 18:00.
Де: Музей Української діаспори, вул. Московська, 40-б.
Вхід вільний, реєстрація.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ