Киян знайомлять з детальними планами територій трьох районів: чекають пропозицій

image
12 Серпня 2019, 13:41
Поділитися:

У Києві розпочалася процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості у проектах Детального плану території.

У Шевченківському районі: житлового масиву Сирець у межах вул. Ризька, О. Теліги, Бакинська, Чаплигіна, Ясногірська, Котовського, Щусєва. Детальніше.

Ознайомитися з проектом детального плану території реконструкції житлового масиву Сирець у межах вул. Ризька, О. Теліги, Бакинська, Чаплигіна, Ясногірська, Котовського, Щусєва у Шевченківському районі м. Києва, пояснювальною запискою, розділом «Охорона навколишнього природного середовища», який розробляється у складі проекту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в Департаменті містобудування та архітектури виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 32, 3-й поверх, каб. 307 щовівторка з 14:00 до 17:00 та щоп’ятниці з 10:00 до 13:00.

Строк ознайомлення з матеріалами проекту містобудівної документації 32 дні з 02 серпня по 02 вересня 2019 року.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: вул. Хрещатик, 32, м. Київ, 01001. Електронна адреса: [email protected].
Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 02 серпня по 02 вересня 2019 року.

​Експозиція (показові матеріали, планшети) проекту Детальний план території реконструкції житлового масиву Сирець у межах вул. Ризька, О. Теліги, Бакинська, Чаплигіна, Ясногірська, Котовського, Щусєва у Шевченківському районі м. Києва розміщена в приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 24.

Громадські слухання відбудуться 26 серпня 2019 о 14:00 у залі архітектурно-містобудівної ради Департаменту містобудування та архітектури за адресою: вул. Хрещатик, 32, м. Київ, 01001.


У Голосіївському районі: бульв. Дружби Народів, вул. Велика Васильківська, Щорса, Володимиро-Либідська, Казимира Малевича, залізниці. Детальніше.

Ознайомитися з проектом детального плану території в межах бульв. Дружби Народів, вул. Велика Васильківська, Щорса, Володимиро-Либідська, Казимира Малевича, залізниці у Голосіївському районі м. Києва, пояснювальною запискою, розділом «Охорона навколишнього природного середовища», який розробляється у складі проекту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в Департаменті містобудування та архітектури виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 32, 3-й поверх, каб. 307 щовівторка з 14:00 до 17:00 та щоп’ятниці з 10:00 до 13:00.

Строк ознайомлення з матеріалами проекту містобудівної документації – 32 дні з 02 серпня по 02 вересня 2019 року.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: вул. Хрещатик, 32, м. Київ, 01001. Електронна адреса: [email protected].
Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 02 серпня по 02 вересня 2019 року.

​Експонування проекту Детальний план території у межах бульв. Дружби Народів, вул. Велика Васильківська, Щорса, Володимиро-Либідська, Казимира Малевича, залізниці у Голосіївському районі м. Києва розміщена в приміщенні Голосіївської державної адміністрації, просп. Голосіївський, 42.

Громадські слухання відбудуться 16 серпня 2019 о 14:00 у залі архітектурно-містобудівної ради Департаменту містобудування та архітектури за адресою: вул. Хрещатик, 32, м. Київ, 01001.


У Голосіївському районі просп. Науки та вул. Ягідної. Детальніше.

Ознайомитися з проектом детального плану території в районі просп. Науки та вул. Ягідної у Голосіївському районі м. Києва, пояснювальною запискою, розділом «Охорона навколишнього природного середовища», який розробляється у складі проекту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в Департаменті містобудування та архітектури виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 32, 3-й поверх, каб. 307 щовівторка з 14:00 до 17:00 та щоп’ятниці з 10:00 до 13:00.

Строк ознайомлення з матеріалами проекту містобудівної документації 32 дні (з 02 серпня по 02 вересня 2019 року).

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: вул. Хрещатик, 32, м. Київ, 01001. Електронна адреса: [email protected].
Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 02 серпня по 02 вересня 2019 року.

Експозиція (показові матеріали, планшети) проекту Детальний план території в районі просп. Науки та вул. Ягідної у Голосіївському районі м. Києва розміщена в приміщенні Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації за адресою: просп. Голосіївський, 42.

Громадські слухання відбудуться 23 серпня о 14:00 у залі архітектурно-містобудівної ради Департаменту містобудування та архітектури за адресою: вул. Хрещатик, 32, м. Київ, 01001.


У Дарницькому районі: ст. м. «Червоний Хутір» у межах вул. Вінграновського, Тростянецька, Вереснева, Бориспільська та пров. Поліській. Детальніше.

Ознайомитись з проектом детального плану території в районі ст. м. «Червоний Хутір» у межах вул. Вінграновського, Тростянецька, Вереснева, Бориспільська та пров. Поліській у Дарницькому районі м. Києва, пояснювальною запискою, розділом «Охорона навколишнього природного середовища», який розробляється у складі проекту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в Департаменті містобудування та архітектури виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 32, 3-й поверх, каб. 307 щовівторка з 14:00 до 17:00 та щоп’ятниці з 10:00 до 13:00.

Строк ознайомлення з матеріалами проекту містобудівної документації 32 дні з 02 серпня по 02 вересня 2019 року.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: вул. Хрещатик, 32, м. Київ, 01001. Електронна адреса: [email protected].
Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 02 серпня по 02 вересня 2019 року.

Експозиція (показові матеріали, планшети) проекту Детальний план території в районі ст. м. «Червоний Хутір» у межах вул. Вінграновського, Тростянецька, Вереснева, Бориспільська та пров. Поліській у Дарницькому районі м. Києва розміщена в приміщенні Дарницької районної у м. Києві державної адміністрації за адресою: вулиця Олександра Кошиця, 11.

Громадські слухання відбудуться 16 серпня о 14:00 у залі архітектурно-містобудівної ради Департаменту містобудування та архітектури за адресою: вул. Хрещатик, 32, м. Київ, 01001.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ