Киян закликають долучитися до плетіння кікімор для українських захисників поблизу Арсенальної, – ВІДЕО

image
18 Травня 2022, 18:57
Поділитися:

Фото ілюстративне

Хочете допомогти армії, але не знаєте як? Волонтери шукають людей для плетіння кікімор для військових. Вони допомагають убезпечити снайперів та розвідників, які на передовій захищають Україну, аби ті ставали непомітними для ворога.

Про це повідомила волонтерка Еліна Слободянюк.

За її словами, в Києві на Печерську з перших днів війни небайдужі містяни плетуть дефіцитні кікімори, які вкрай потрібні на фронті.

Але на 80 день війни кількість волонтерів знизилася: хтось вигорів, інші поїхали тощо. Разом з тим, нині до Києва повернулися сотні тисяч людей, які хочуть чимось допомагати, але не знають як, пише Еліна.

“Хтось з вас може присвяти лише годину. Хтось знайде у виготовленні кікімор медитацію в оточенні світлих людей. Для когось це може стати хобі вихідного дня. Внесок кожного важливий. Можна приходити з дітьми, адже і їм буде цікаво і корисно розвивати моторику рук – такий собі урок праці при цьому корисний для мозку та душі”, – написала волонтерка.

Всіх охочих допомогти нашим захисникам чекають за адресою: Микільський провулок 1/25, книгарня-кав’ярня “Сенс”. Вона знаходиться неподалік станції метро Арсенальна. На вході волонтерам необхідно сказати, що ви йдете на плетіння кікімор.

Вас також може зацікавити: Квіткову композицію за мотивами легендарної марки втілили на “Лівобережній” у Києві, – ФОТО

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua