Киян попереджають про старого шахрая на білих «Жигулях»

image
27 Серпня 2019, 13:46
Поділитися:

У столиці на Кільцевій дорозі біля Одеської площі було помічено літнього шахрая на білих «Жигулях», який просить гроші у небайдужих водіїв на бензин, щоб начебто доїхати додому. Киян попередили, що чоловіка бачили раніше у різних районах міста.  

Про це розповіли користувачі Facebook на сторінці групи «Сусіди. Голосіїв».

– Їду, бачу білий ВАЗ, біля якого стоїть старенький і махає рукою (ловить машину). У нього в автомобілі двоє дітей. Материнське серце тьохнуло, а раптом зможу допомогти… Зупинилася. Дідусь розповів, що другу добу їде до Львова, діти не їли, а бензин закінчився, написала киянка Луїза.          

Жінка дала старенькому 200 гривень.

– Це ж тільки на 8 літрів бензину, обурився дідусь, попросивши дати ще грошей на 4 літри палива. Тільки тоді жінка зрозуміла, що перед нею звичайний шахрай.

Користувачі соцмереж, коментуючи допис, повідомили, що дідусь на білих «Жигулях» вже не один місяць ніяк додому не доїде.

– Цей старий циган частенько зустрічається на Броварській та Одеській трасах, написав Роман Мар’янович.   

– Місяць тому такий саме дідусь у тюбетейці на «Жигулях» стояв на Столичному шосе. Дітей не бачила, – повідомила Yuliana Daragan.

– Тема про бензин, який начебто закінчився, дуже популярна. Колись теж «повелася» і почула у відповідь, що мало грошей дала, – написала Олена Мельник.    

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ