Киян почнуть штрафувати інспектори з паркування

image
4 Липня 2019, 10:30
Поділитися:

Вже найближчим часом, за планом, столичні інспектори з паркування розпочнуть накладати адміністративні стягнення без участі працівників поліції.  Водіям слід пам’ятати це.

Наразі інспектори з паркування продовжують працювати у попереджувальному режимі. За даними заступника голови КМДА Дмитра Давтяна, робота триває у центральній частині міста, де спостерігається найбільша проблема з хаотичним паркуванням. За два місяці виявлено майже 7 000 правопорушень.

Нагадаємо, що відтепер знайти евакуйоване авто можна за допомогою смартфону або комп’ютера. 

Евакуйовані з тротуарів, зупинок громадського транспорту або газонів автомобілі можна знайти в інтернеті. У столиці запрацювали відповідні електронні сервіси.

У системі «Майно» з’явився 44-й інформаційний шар з даними про штрафи за паркування. Це означає, що знайти евакуйований транспорт стане значно легше.

– Як це виглядатиме? Інспектори виписуватимуть штрафну квитанцію на неправильно припаркований автомобіль та на місці вноситимуть дані про транспорт та адресу штрафмайданчика на сайт системи «Майно», – пояснив заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Дмитро Рахматуллін.

Крім того, онлайн-реєстрація штрафів розвантажить операторів та дозволить їм працювати швидше та якісніше. Ознайомитись із шаром «Штрафи за паркування» можна на Інтернет-сторінці столичної влади (сайт КМДА) у розділі «Майно», перейшовши у рубрику «Штрафи».

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ