Киян навчатимуть залучати кошти в громадські проекти

image
13 Березня 2019, 10:35
Поділитися:

Охочих запрошують на майстер-клас “Що таке фандрейзинг і які існують інструменти залучення коштів у громадські та благодійні проекти”. Йтиметься про краудфандінг, спонсорінг, меценатство, КСВ, соціальний бізнес. Заняття буде цікавим командам Громадського бюджету: підкажуть, як шукати підтримки у соціально активного бізнесу для подальшого фінансування проектів.

Під час майстер-класу буде можливість отримати відповіді на свої питання та знайти однодумців.

Спікер: Оксана Тюпа, координатор проекту «Хелпер» , Локальный тренер JCI (организація молодих підприємців), офіцер з фандрейзингу Rotary, District 2232, співзасновник всеукраїнського проекту «Lets Do It Ukraine! Зробимо Україну чистою разом!», співзасновник та голова ГО «Школи Громадських Проектів» 

Коли: 13 березня, 19.00-21.00
Де: КМДА, лекційна зала 1 поверх, Хрещатик, 36
Вхід вільний, реєстрація 
 
З метою популяризації Громадського Бюджету та налагодження контакту між громадою, бізнесом та міською радою, громадська організація «Школа громадських проектів» спільно з Центром публічної комунікації та інформації та ГО «Форум розвитку громадянського суспільства», та за інформаційної підтримки “КМЦ” – розпочинають цикл навчальних заходів по середам о 19.00 у приміщенні КМДА. Заняття від провідних фахівців реклами, проектного менеджменту, маркетингу та піар (PR) покликані розвивати спільноту волонтерів-амбасадорів “Громадського бюджету”, впровадити діалог громади і бізнесу (спікери – представники бізнесу) на платформі таких майстер-класів / лекцій та підвищити рівень обізнаності молоді щодо реклами / проектного менеджменту / фандрейзингу / роботі з командою, інших предметів.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ