Квітучий Київ: ТОП локацій, де можна помилуватися магноліями, тюльпанами та іншими квітами

image
23 Квітня 2024, 12:10
Поділитися:

Журналісти 44.ua підготували добірку локацій, де можна помилуватися весняними квітами та іншими рослинами.

У Києві розквітли різнокольорові весняні тюльпани, “розфарбовуючи” парки та сквери яскравими відтінками. Обов’язково заплануйте прогулянку у парках “Кіото”, “Наталка” або “Пуща Водиця”. Більше локацій та адрес за районами ви можете дізнатися за посиланням.

Також можна відвідати “Добропарк”, який знаходиться у с. Мотижин. Окрім тюльпанів у парку висадили 10 000 нарцисів, які розквітли у всій своїй величі та красі.

Кожної весни парки та сквери стають місцем, де місцеві жителі та гості міста збираються, щоб насолодитися вражаючим цвітінням сакур. Це час, коли місто перетворюється на мальовничу картину з рожевими відтінками, привертаючи погляди та заповнюючи серця радістю та надією.

Помилуватися сакурами у столиці можна у парку Партизанської слави, на Пейзажній алеї, у сквері біля театру імені Івана Франка, на бульварі Верховної Ради, набережній Дніпра або у Куренівському парку. Більше локацій знайдете за посиланням.

Магнолії вражають своєю величністю та витонченістю. Їхні розкішні квіти, які зазвичай мають відтінки від блідо-рожевого до білого, прикрашають вулиці та сквери міста. Біля дерев магнолій завжди багатолюдно. Містяни та гості столиці з посмішкою фотографуються біля цих неймовірних дерев.

Споглядати красу магнолій у Києві можна у Бастіонному сквері, Відрадному парку, Голосіївському парку імені М. Рильського, у сквері імені Марії Заньковецької, на бульвар Амвросія Бучми, в парку Воїнів-інтернаціоналістів, у паркк із водними об’єктами на проспекті Романа Шухевича і не тільки.

Магнолії

Якщо ж вам до вподоби польові квіти, то неодмінно завітайте до столичного Національного природного парку “Голосіївський”. Під час прогулянки ви зустрінете ряст ущільнений,фіалку, медунку темну, анемону жовцеву, жовті зірочки і багато інших весняних рослин.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua