Кураж Базар для книголюбів «захопить» ВДНГ

image
6 Вересня 2019, 18:42
Поділитися:

7 – 8 вересня 19 павільйон ВДНГ відкриє свої двері, аби провести Літературний Кураж Базар.

Другий рік поспіль, разом із Yakaboo, влаштують зустріч книгоманів з усієї країни. Нові книжки, старі книжки, аудіо, шрифтом Брайля, електронні, бестселери сьогодення та вічна класика – кожен знайде собі читанку до душі.

Для книг виділили половину барахолки. У книжковому маркеті візьмуть участь близько 50 видавництв, серед яких Видавництво Старого Лева, Yakaboo Publishing, «Основи», #книголав, «Рідна мова» та «Наш Формат».

Jamala виступить з великим благодійним концертом зі спеціальною програмою тільки для Кураж Базару!

Також на локацію завітають літературні друзі, серед яких: поет Ваня Якімов, поетеса Мартіна Макеєва, музикант Майк Кауфман-Портніков, поет та музикант Сергій Седрік Локшин, театральний рейв-бенд «ЦеШо».

У лекторії цікаві виступи підготували: письменник Марк Лівін, Ірена Карпа з новою книгою, бізнесмен Гарік Корогодський, спільнота київських книжкових черв’ячків. Анна Копилова і Дана Павличко проведуть портфоліо рев’ю для ілюстраторів, Ростислав Семків проведе лекцію «Уроки Стівена Кінга – як працює хорор».

МАПА

РОЗКЛАД ПОДІЙ




Коли: 7 – 8 вересня, 12:00 – 23:00.
Де: 19 павільйон ВДНГ, проспект Глушкова, 1.
Вартість квитка: 150 гривень. Дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам АТО, вагітним та іменинникам безкоштовно.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ