Купити квартиру в новобудові в Києві: ТОП-7 варіантів з ремонтом до $ 30 000

image
27 Січня 2023, 17:36
Поділитися:

Після повномасштабного вторгнення ціни на нерухомість у Києві впали. Переважно попит мають готові квартири з ремонтом, адже переселенці зацікавлені в готовому для заселення житлі.

Журналісти 44. ua переглянули сайти з нерухомості аби дізнатися, яке житло пропонують покупцям вартістю не більше $30 000

Ми побачили, що переважно за таку ціну можна придбати смарт-квартири з ремонтом, або однокімнатні квартири у віддалених районах столиці.

Ось добірка бюджетних квартир, які шукають свого господаря

1к квартира на Осокорках

$ 29 999 

На Осокорках, в 5 км від метро Славутич, продається квартира в триповерховому будинку, виконаному у стилі Французького дворика. Зазначається, що будинок новий, збудований у 2018 році. У квартирі зроблено якісний ремонт, встановлені бойлер та душова кабіна. Квартира знаходиться на 1 поверсі. Її площа – 41 м2.  Метро, парк, зелена зона, супермаркет, ТРЦ, зупинка транспорту знаходяться на відстані 500 метрів. Є особисте паркування та спільна альтанка. Навколо територія з приватними будинками, тиха атмосфера, поряд є озера та Дніпро.

Подробиці за посиланням

Студія, Софіївська Борщагівка

$ 30 000 

В Софіївській Борщагівці терміново продається однокімнатна квартира на 7-му поверсі 12-поверхового будинку. Загальна площа – 26 м2. Планування – студія. Опалення індивідуальне. Зроблений євроремонт. Побутові меблі: холодильник, варильна панель, мікрохвильова піч, пральна машина.

Більше інформації дізнавайтеся тут

Студія в ЖК Атлант на Академмістечку

$28 500 

В ЖК Атлант 2, за адресою вул. Пономарьова 26 продається однокімнатна квартира-студія. яка розташована на 21 поверсі 21-поверхового будинку. Загальна площа – 29 м2. У квартирі зроблений ремонт, є всі необхідні меблі та техніка: бойлер, пральна машинка, духова шафа, варильна панель, холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонер. Поруч із будинком розвинена інфраструктура: супермаркет, магазини, аптека, садок, одразу кілька дитячих майданчиків, а також за 20 хвилин знаходиться ТРЦ Lavina Mall. Величезною перевагою є наявність лісу біля будинку, завжди можна прогулятися і подихати чистим повітрям, переконує автор оголошення.

До метро Академмістечко ходить два маршрутні таксі, №745 та №393, їхати 7-10 хвилин.

Докладніше з оголошенням можна ознайомитися за посиланням.

Смарт з євроремонтом м. Берестейська

$ 25 900 

У новобудові на 15 поверсі 16-поверхового буднику продається квартира-студія загальною площею 35 м2. У квартирі виконаний сучасний ремонт, вона обладнана ванною кімнатою, душовою кабіною, є бойлер, унітаз, умивальник, євровікна ламінат.

Метро, парк, зелена зона, дитячий майданчик, бювет, залізнична станція, ресторан, кафе, школа, магазин, кіоск знаходяться на відстані 500 метрів.

Більше інформації – за посиланням

Смарт з євроремонтом у Шевченківському районі

$ 28 888 

У Києві по вулиці Магістральна, 33 продається смарт-квартира на 5-му поверсі 17-поверхового будинку. Загална площа – 27 м2. До будинку підключена електрика вода, каналізація, опалення. Поряд озеро, парк, річка. До метро сирецька 15 хвилин.

Дркладніше тут

Смарт у Святошинському районі

$26 000 

У Святошинському районі пропонується смарт-квартира. Вона розташована по вулиці вул. Стешенків, 9 на 23 поверсі 27-поверхового будинку. Загальна площа – 20 м2. На поверсі можна купити комору 6м2. Поруч зупинка швидкісного трамваю “Сім’ї Сосонних”. Зазначається, що до Політехнічного Університету, НАУ, площі Перемоги та Центрального залізничного вокзалу – 10-15 хв.  Поблизу магазини, аптеки, банки, дитячі садки, школи, мед.містечко, два парки “Генерала Потапова” та парк “Юність”. Також продаються паркомісця.

Більше інформації знайдете за посиланням

Студія в Ірпені 

$26 000 

В Ірпені продається однокімнатна квартира з ремонтом на вул. Соборна біля парку Дубки. Її загальна площа – 38 м2. Вона розташована на 4 поверсі 4-поверхового будинку. Квартира-студія, тепла та затишна. Є комори. Всі комунікації під техніку виведені. Велика та світла кімната 24м2. (три вікна). Будинок цегляний і облицьований цеглою.

Докладніше за посиланням.

Раніше журналісти 44.ua підготували добірку з 7 варіантів приватних будинків на будь-який смак та гаманець.

Також вас може зацікавити: Продаж та оренда квартир у Києві: якою буде ситуація на ринку нерухомості у 2023

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua