Купити квартиру в Києві: ТОП-7 недорогих варіантів на вторинному ринку

Купити квартиру в Києві: ТОП-7 недорогих варіантів на вторинному ринку
17 Січня 2023, 17:42
Поділитися:

Попит на житло в Києві залишається слабким та нестійким, а активність на ринку нерухомості майже нульова. Так, а даними ЛУН, у Києві ціни на новобудови за січень – листопад цього року зросли на близько 40%. Наявний попит зберігається хіба що на вторинному ринку, де ціни досить волатильні.

44.ua зібрали кілька найтоповіших та недорогих 1-кімнатних квартир, які продаються у Києві.

1-к в Деснянському районі

49 500 $

У Деснянському районі столиці продається “однушка” за адресою М. Цвєтаєвої, 3. Зазначається, що квартира знаходиться в новому будинку біля “Новуса”. 18 поверх 22 поверхового будинку. 45/18/10 склопакети, сан/вузол поєднаний кахель.

Меблі: двоспальне ліжко, шафа-купе, холодильник, НВЧ, пральна машина, бр двері, лоджія затеклена, консьєрж. Вид на парк та поліклініку. Оголошення від господаря.

Подробиці за посиланням

1-кімнатна, Виноградар, Вітряні Гори

55 000 $

У Подільському районі продається 1-квартира з ремонтом по вул. Межова, 23. Вона розташована на останньому поверсі 26-поверхового будинку. Будинок 2015 року. Має зовнішнішнє утеплення. 36.5/17.3/7 2. Великий суміжний санвузол площею 5.4 2 з бойлером. Поряд супермаркети, дитячі садочки, школи, аптеки, ТРЦ “Ретровіль”, зупинка громадського транспорту. Пряме сполучення до станцій метро “Мінська”, “Оболонь”, “Лук’янівська”, “Нивки”. Зазначається, що квартира від господаря.

Подробиці тут

1к квартира у Дарницькому райні, р-н Харківське Шосе 

30 000 $

У Дарницькому районі Києва, на житловому масиві Харківський по вулиці Горлівська продається однокімнатна квартира. Вона знаходиться на 5 поверсі 9-поверхового цегляного  будинку в середині дома. Найближчі станції метро: Позняки, Харківська, Лівобережна, Дарниця. Добиратися громадським транспортом 10-20 хвилин. Будинок цегляний. Розвинена інфраструктура. Зручна транспортна розв’язка. Зазначається, що квартира без комісії, від власника.

Подробиці за посиланням

Дешева квартира на Нивках

28 000 $

Невелика квартира продається На Нивках, у Шевченківському районі столиці, на вул. Туполєва 5. 14,8 2 квадратна, з виходом на незастеклений балкон. Кухня 7 2 з великим вікном та газовою плитою. Зазначається, що санвузол суміщений, ванна велика, чавунна. Зручна передпокій з великою нішою для вбудованої шафи. Квартира знаходиться за 15 хв. від метро “Нивки”. Поруч розташовані дитячі садки, школи. Затишний, зелений район із розвиненою інфраструктурою.

Подробиці за посиланням

Однокімнатна квартира на Русанівці

39 000 $

Також знайшли варіант однокімнатної квартири на Русанівці, у Дніпровському районі столиці. Вона знаходиться вул. Ентузіастів 7/1. В оголошені зазначається, що балкон засклені, паркет цілий, а сусіди порядні.

Техніку та меблі господар віддає разом з квартирою.

1 кімнатна смарт у Голосіївському районі

19 200 $

У Голосіївському районі продається однокімнатна смарт-квартира з ремонтом за адресою Ракетна, 24. 3 секція, 1 поверх. Зазначається, що встановлені металопластикові вікна, повністю зроблена електрика, встановлена натяжна стеля. Під – ламінат, стіни – шпалери. Будинок заселений, на квартиру вже оформлено право власності. Продаж за договором купівлі-продажу. Загальна площа квартири – 20,2 2. Опалення – індивідуальне, котельня додому.

Подробиці за посиланням

1 кімнатна у Дніпровському районі, Воскресенка. 

30 000 $

Квартира розташована на вулиці Петра Запорожця 14. 5 поверх п’ятиповерхового будинку. 30/15/6, склопак., бр.дв., свуз/суміжний, паркет, балкон н/скл. Розвинута инфраструктура і трансортна мережа, магазини садочки, школи. До метро 7-10 хв. В оголошенні зазначається, що квартира пропонується від агентсва. 

Подробиці за посиланням

Вас також може зацікавити: Оренда квартир у Києві: ТОП-7 варіантів з гарним ремонтом поблизу метро до 10 тисяч гривень

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua