Культурний відпочинок за кордоном: найцікавіші фестивалі липня 2019

image
7 Липня 2019, 20:41
Поділитися:

Цікаві та масштабні фестивалі відбудуться в липні цього року в Чехії, Угорщині, Данії, Швейцарії та Канаді – огляд культурних подій пропонує українцям «Сьогодні».

Прага (Чехія). У Празі 18-21 липня відбудеться 13-й за рахунком найбільший в Центральній Європі фестиваль народних танців – Дні фольклору в Празі. Цього року в ньому візьмуть участь аматорські танцювальні та музичні колективи з України, Чехії, Польщі, Словенії, Балканських країн. Безкоштовні виступи ансамблів відбуваються по всьому місту.

Будапешт (Угорщина). 7-13 серпня в столиці Угорщини відбудеться один із найвідоміших фестивалів Європи – Sziget. 27-й Sziget з хедлайнерами Ed Sheeran, Florence + The Machine, Foo Fighters, The 1975, Post Malone, Twenty One Pilots, Martin Garrix и The National стане найбільшим і найкращим за всі роки. Крім гарної музики різних напрямків і жанрів, тут можна переглянути кінофільми на свіжому повітрі, відвідати художні галереї та сучасні арт-інсталяції, взяти участь у різноманітних розважальних програмах, благодійних акціях та еко-флешмобах.

Фарерські острови (Данія). Це вулканічні острови, з’єднані між собою тунелями, поромами, дамбами і мостами. Саме тут із 11 по 13 липня в приморському селі Гота відбудеться щорічний музичний фестиваль G! Festival. 2019-го хедлайнерами стануть Fat Boy Slim, данці Phlake, модний британець Льюїс Капальді. На фестивалі виступатимуть музиканти широкого спектру стилів із Ісландії, Швеції та ін.

Квебек (Канада). Літній фестиваль у Квебеку відбудеться з 5 по 15 липня. Він відомий своїм еклектичним підходом до відбору музики. Цього року   учасники варіюються від The ​​Weekend і Neil Young до The Chainsmokers і Dave Matthews Band.

Веве (Швейцарія). Якщо ви любите дегустувати якісні вина, то найкращим місцем для вас цього літа стане винний фестиваль – Fête des Vignerons, який стартує 18 липня і триватиме три тижні. Приймає захід фешенебельне курортне містечко на березі Женевського озера – Веве.

Крім дегустації вин, в програмі жива музика, костюмовані вечірки, паради і сімейні заходи. Церемонія відкриття триватиме три з половиною години.

Джерело: Трибуна Бровари