Культурні події листопада 2019-го: реперка Альона, скандальна MARUV і офіційні заходи

image
31 Жовтня 2019, 23:38
Поділитися:

У листопаді до Броварів із виступами та концертами завітає низка відомих українських виконавців, як от реперки Аліна Паш і Альона Альона, скрипаль Василь Попадюк та співачка MARUV. Окрім того, в місті відбудуться заходи до декількох дат, зокрема до Дня пам’яті жертв голодоморів і Дня Революції Гідності і Свободи. Про ці та інші події йдеться на порталах із продажу квитків і на сайті броварського міського відділу культури.

Уже 1 листопада (п’ятниця) відбудеться виступ молодої співачки та реперки, фіналістки «X-Фактора» із Закарпаття Аліни Паш. Початок – о 22:00 у нічному клубі «Night club Queens», що на вул. Гагаріна, 28-Б. Квитки – по 200 грн. Нагадаємо, цього року виконавиця здобула скандальної слави через виступи в Росії та обіцянку не припиняти їх.

Аліна Паш під час виступу. Фото – concert.ua

3 листопада (неділя) до нашого міста завітає «Фікси ШОУ» з інтерактивною розважальною виставою для дітей від 3-х до 10-ти років. Захід відбудеться в МКЦ «Прометей», що на бульв. Незалежності, 4. Початок – о 12:00. Ціна квитка – від 120 грн, але дітям до 4-х років – безкоштовно.

Фікс ШОУ

Афіша шоу з Фіксиками в Броварах

А наступного дня, 4 листопада (понеділок), із гастрольно-концертним туром Бровари відвідають артисти продюсерського центру Анатолія Розанова «Фрістайл». Вони обіцяють виконати старі й нові пісні української та російської естрад. Початок – о 19:00 у МКЦ «Прометей». Квитки – від 250 грн.

Див. також: 1 листопада в Броварах покажуть кінострічку «Тарас. Повернення»

8 листопада (п’ятниця) відбудеться виступ скрипаля Василя Попадюка разом зі створеним ним «Papa Duke Band». Концерт призначений у льодовій арені в ТРЦ «Термінал», що на вул. Київській, 316. Початок – о 19:30. Ціни на квитки стартують від 250 грн.

Василь Попадюк Papa Duke Band афіша

Афіша концерту Василя Попадюка та “Papa Duke Band”

15 листопада (п’ятниця) покажуть комедійну виставу за мотивами творчості Миколи Гоголя – «Вій». Постановка виконуватиметься російською мовою. Початок – о 19:00 у МКЦ «Прометей». Квитки коштують від 100 грн. На виставу допускають лише повнолітніх.

21 листопада (четвер) до Броварів завітає українська реперка Альона Альона (Alyona Alyona). Це буде перший сольний концерт виконавиці, зазначають організатори. Виступ відбудеться в нічному клубі «Night club Queens». Початок – о 21:00. Квитки – по 200 грн.

Альона Альона

Альона Альона

25 листопада (понеділок) у Броварах відбудеться концерт української співачки, композиторки та авторки пісень MARUV. Виступить співачка у ТРЦ «Термінал». Початок – о 19:00. Ціни на квитки – не менше 420 грн. Виконавиця стала скандально відомою під час участі в конкурсі на Євробаченні від України у 2019 році з піснею, що належить російській студії звукозапису. Також – через концерти в Росії.

Серед офіційних заходів, анонсованих броварським міським відділом культури, найбільше подій присвячено Дню Гідності і Свободи, який відзначають 21 листопада. Щонайменше, заплановані покази фільмів і виставка. До дня пам’яті жертв голодоморів 23 листопада розроблені жалобні заходи, виставки й тематичні екскурсії. Анонси решти подій – на сайті відділу.

Читайте також:

Об’єкти відпочинку та розваг у парку «Перемога» розмістять за схемою, а підприємців оберуть за конкурсом
Новостворене КП «Міський футбольний клуб “Бровари”» регулюватиме хто, де і коли гратиме
Квест-кімната про Тараса Шевченка відкрилась на Розвилці. ФОТО

Головне фото – Дмитро Карпій, © «Трибуна Бровари»

Джерело: Трибуна Бровари