Кухарі ресторану LVS Kithen у Білій Церкві відроджують автентичні рецепти часів Браніцьких (ВІДЕО)

image
2 Травня 2023, 00:08
Поділитися:

Суму он фу

Вишукані авторські страви графині Браницької сьогодні для вас в ресторані LVS Kithen!  ЛИШЕ У НАС І ЛИШЕ ДЛЯ ВАС!

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина“.

Відома графиня Олександра Браницька, на честь якої названо дендропарк у Білій Церкві, вирізнялась не лише своїми внесками в історію міста, а й вишуканими у всьому смаками. В тому числі і в стравах.

Відродити частину кулінарної історії вдалось кухарям ресторану LVS. Це чудове місце в Білій Церкві, що має неповторну атмосферу. Хто завітає, має можливість посмакувати досконалими стравами з віковою історією. 

Наступний витвір кулінарного мистецтва – це страва з сьомги. Цікаво, що в наш час один інгредієнт – звичайне виноградне листя – все-таки втратив місце в автентичному рецепті страви. Раніше сьомга була загорнута рулетиками в листочки. Спочатку її готували і аж потім загортали. Але з того часу втрачений рецепт маринованого листя ніяк не бажав потрапити нам на очі. Тому, поєднавши автентичність зі сходом, замінивши листя винограду на норі, всі були приємно вражені народженням нової страви! “Суму он фу” – просто рекомендуємо спробувати!

І у Вас є можливість скуштувати цю та інші страви за адресою: Торгова площа 8, що в центрі міста, орієнтир Торгові ряди БРУМ. Де Вас вже чекають!

Нагадаємо, що білоцерківчанка Аліса Волошина посіла перше місце та здобула золоту медаль на Чемпіонаті світу IMCF International Medieval Combat Federation. 



Читати “Моя Київщина” у Facebook




Джерело