Кухарі освітніх закладів Фастівської громади пройшли навчання

Кухарі освітніх закладів Фастівської громади пройшли навчання
27 Вересня 2024, 15:36
Поділитися:

Реформа шкільного харчування: 52 працівники харчоблоків закладів освіти Фастівської громади пройшли підготовку у кулінарних хабах області, створених на базі закладів професійно-технічної освіти Київщини. Сертифіковані майстри виробничого навчання відпрацювали з фахівцями практичний курс в лабораторіях «Навчально-практичного центру кухарів та кондитерів», ознайомили із сучасним обладнанням та нормуванням продуктів згідно нових вимог організації шкільного та дитячого харчування тощо.

Раніше, протягом вересня-жовтня 2023 року 129 відповідальних осіб за харчування в  закладах освіти підвищили рівень кваліфікації шляхом проходження онлайн-курсів «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства (базовий курс), «Впровадження в харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР» на платформі «Prometheus»

Нагадаємо, реформа шкільного харчування стартувала в 2020 році за ініціативи першої леді Олени Зеленської. Київщина однією з перших розпочала її реалізацію.

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів