Куди сходити на романтичне побачення: ТОП-10 закладів Києва для тихої вечері на двох

image
22 Березня 2024, 09:10
Поділитися:

Почати історію кохання або зробити сюрприз давно коханій людині можна кожного дня і не потрібно для цього чекати особливу дату. Проведіть вечір в затишному закладі, за келихом вина або шампанського, скуштуйте неймовірні страви, насолодившись товариством один одного.

Журналісти 44.ua підготували добірку закладів Києва, де можна провести романтичну вечерю – обирайте улюблену кухню та резервуйте столик.

Ми розуміємо, що не всі українці можуть проводити час поруч зі своїми коханими, адже захисники й захисниці без упину боронять нашу Україну. Тому прямо зараз порадуйте свою найближчу людину, де б вона не була, та зігрійте своїм теплом наскільки це можливо.

Перший заклад в нашій добірці, куди ви зможете піти на побачення зі своєю другою половинкою – це “Citronelle”. Це ресторан французької кухні, що знаходиться в центрі Києва, має стильний інтер’єр та величезну винотеку з великим вибором французьких вин. Гордістю ресторану є власний порцеляновий посуд “4 сезони”, створений ексклюзивно у співпраці бренда посуду й декору Ganka for Home та засновниці ресторану Марії Дідковської. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана.

Ціни:

теплий салат з восьминогом конфі – 890 грн;лосось зі щавелевим соусом – 780 грн;півень у вині за традиційним французьким рецептом – 810 грн;крем-суп з мускатного гарбуза, вершками та пончиком Дор – Блю – 380 грн;київський торт за авторським рецептом Citronelle – 380 грн.

Графік роботи: Пн-Пт з 09:00 до 23:00, Сб-Нд з 10:00 до 23:00.

Адреса: вулиця Богдана Хмельницького, 23.

Панорамний ресторан “11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar”знаходиться на даху дизайн-готелю “11 Mirrors” в центрі Києва. У розкішному інтер’єрі ви зможете насолодитись вишуканою кухнею та авторськими коктейлями. Неперевершений вид на вечірній Київ допоможе поринути в атмосферу, яка спонукатиме висловлювати та відчувати кохання. Витончена вечеря по меню A La Cartе, у супроводі романтичної живої музики та приємних сюрпризів від ресторану – це запорука незабутнього вечора в компанії близької людини.

Ціни:

овочевий салат – 450 грн;колекція українських закусок – 550 грн;фуа-гра – 1550 грн;каре новозеландського ягняти – 2150 грн;равіолі – 800 грн;ризото з морепродуктами – 750 грн.

Графік роботи: щодня з 07:00 до 23:00.

Адреса: вулиця Богдана Хмельницького, 34а.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись.

Також ви зможете насолодитись романтичною вечерею в закладі “Under Wonder”. Незмінно якісний італійський ресторан з переосмисленою й модернізованою італійською кухнею, що частенько приваблює туристів та киян. Тут можна як поснідати, так і провести романтичне побачення, насолоджуючись досконалими стравами й хорошим вином. У меню представлені різноманітні салати, паста й ризото, м’ясо та птиця, морепродукти й веганські позиції.

Ціни:

салат із кіноа, авокадо, томатів чері, огірків та артишоків з мʼятою і медово- лимонним соусом – 328 грн;паштет із печінки цесарки у вишневій глазурі з виноградним кетчупом – 194 грн;салат “Цезар” зі смаженими креветками та анчоусною заправкою – 390 грн;піца Prosciutto – 390 грн;телячі щоки з картопляно – трюфельним пюре – 360 грн;філе міньйон із запеченою картоплею з сиром дор блю, в’яленими томатами та розмарином – 590 грн.

Графік роботи: щодня 09:00-23:00.

Адреса: вул. Велика Васильківська, 21.

Ще один італійський ресторан у серці столиці – “Mario”. Інтер’єр закладу натхненний ренесансним стилем у поєднанні з сучасними меблями: м’якими шкіряними кріслами й столами у стилі лофт. У концепції закладу лежить поєднання затишку класичного ресторану з атмосферою караоке. То ж тут можна відгуляти як шумну вечірку, так і провести романтичне побачення, замовивши столик на двох.

Ціни:

брускети з печеним чері та мусом з фети – 257 грн;карпачо з витриманої телячої вирізки з ароматом трофеля – 530 грн;салат із запеченого буряка, козячим сиром та малиновою заправкою – 330 грн;домашній бульйон із перепілкою – 210 грн.

Графік роботи: щодня з 11:00 до 23:00.

Адреса: вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 14А.

Невеличкий атмосферний заклад “Passenger”, родзинка якого – це приватні інтимні кабінки, що розташовані на кшалт купе в потязі, де зручно влаштувати романтичну вечерю тет-а-тет. Оскількі в приміщенні немає вікон, затишну атмосферу створюють плазмові екрани, на яких демонструються відеограмми з всілякими мандрами. Кухня в гастробарі Passenger – сучасна українська та європейська. Атмосферу мандрів створює також уніформа провідників, в яку вдягнений персонал.

Ціни:

салат з печеним буряком, козиним сиром, гарбузом та руко лою – 195 грн;паштет з курячої печінки та конфітюром – 220 грн;бульйон з домашньою куркою та локшиною – 145 грн;бургер з витриманою телятиною та картопляними діпами – 390 грн;вареники з картоплею, шкварками та сметаною – 185 грн;тигрові креветки (100 гр) – 240 грн.

Графік роботи: щодня з 12:00 до 22:00.

Адреса:вул. Саксаганського 33-35.

“Malbec”– це затишний київський заклад із атмосферною літньою терасою, який розташувався на Подолі, неподалік від Андріївського узвозу. Це велика гарна локація, яка чудово підходить для різних заходів: побачень, свят, камерних концертів, стендапів, виступів, фотосесій тощо. Атмосфера закладу сприяє відпочинку за келихом чогось п’янкого з коханою людиною. Сюди впевнено можна запрошувати на романтичну вечерю.

Бар пропонує велику й різноманітну коктейльну карту. Ви можете також обрати щось з винної полиці для себе та коханої людини. В асортименті – біле, рожеве, червоне ігристе вино Іспанії, Німеччини, Франції, Чилі, Австралії, Нової Зеландії та, звісно, України.

Ціни:

салат з лососем – 250 грн;курячий бульйон – 140 грн;паста карбонара – 250 грн;пательня з телятиною су-від – 250 грн.

Графік роботи: Ср-Нд з 17:00 до 22:00, Пн-Вт – вихідний.

Адреса:вулиця Боричів Тік, 41.

“BeerЖа” – це атмосферне місце для романтичного побачення з коханою людиною. Тут також можна зустрітися з давніми друзями або зібратися в колі родини. Ресторан знаходиться у підвалі та виконує роль укриття. Тут завжди безпечно та комфортно, заклад працює навіть під час повітряної тривоги. А завдяки генератору постійно є світло й тепло.

Кожну п’ятницю та суботу в ресторані можна послухати живу музику. На вас чекають виступи вокалістів і кавер бендів. У програмі – популярні українські та іноземні хіти. Жива музика створить неймовірну атмосферну та гарний настрій.

Ціни:

грінки з часником та пармезаном – 85 грн;курячі нагетси – 188 грн;камамбер фрі з ягідним соусом – 275 грн;грецький салат – 249 грн;рибна юшка – 248 грн;стейк Ріб-Ай – 948 грн.

Графік роботи:щодня з 13:00 до 23:00.

Адреса:вулиця Регенераторна, 4а.

“La Veranda Restaurant & Garden” – це ресторан середземноморської та європейської кухні на тихій вулиці центра міста. Меню динамічне та оновлюється кілька разів на сезон – пропонують антипасті до вина, домашню пасту, основні страви з риби та м’яса і цікаві десерти. Безперечна перевага ресторану La Veranda – тихий сад, на який відкривається вид з великих панорамних вікон.

Ціни:

паштет з курячої печінки на теплому тарті з буряком та ягідним соусом – 368 грн;теплий салат з креветками, томатами у легкому часниковому соусі – 528 грн;равіолі з кроликом зі страчетолою та грибним соусом – 440 грн;восьминіг з картопляним донатом, пюре з часнику та грибним умамі – 1100 грн.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:30.

Адреса: вул. Академіка Богомольця, 7/14.

Шанувальникам сучасної гастрономічної української кухні та сучасного національного мистецтва радимо запросити свою пані або пана на смачну вечерю до ресторану “BARVY”. Заклад поєднує в собі арт-майданчик, де регулярно виставляються витвори сучасних українських художників та скульпторів. Страви тут вирізняються витонченим смаком і колоритним оформленням, однак не сподівайтесь на великі порції. Гідним доповненням до вечері стануть авторські коктейлі від прогресивного бартендера.

Ціни:

вінегрет з запечених овочів та соусом песто – 175 грн;вареники з картоплею та вершковим соусом – 185 грн;бургер “Мисливський” з м’ясом кабана, crispy деруном та солоними огірками – 320 грн;теплий салат «Barvy» з м’ясом оленя – 355 грн.

Графік роботи: Пн – з 12:00 до 22:00, Вт–Нд з10:00 до 22:00.

Адреса:вул. Мечникова, 3.

І останній заклад в нашій добірці – “Win Bar” вважають одним із найкращих винних барів Києва. Він був відкритий у будівлі початку XIX століття на Подолі у 2017 році. Це місце люблять за велике меню із закусками та основними стравами. Крім того, у “Win Bar” затишна атмосфера зі свічками та приглушеним світлом, яка ідеально пасує романтичним вечорам.

Ціни:

брускетта з вʼяленою качкою, страчателлою та песто – 190 грн;севіче із сібаса з сицилійським апельсином – 456 грн;гарбузовий крем-суп з креветками – 165 грн;сом на грилі з соусом Шампань та червоною ікрою – 565 грн;томлені яловичі щічки з картопляним пюре – 395 грн.

Графік роботи: щодня з 12:00 до 23:00.

Адреса:вулиця Хорива, 16/7.

Раніше ми розповідали про те, де у Києві ви зможете насолодитись келихом вина та смачними закусками до нього.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua