Куди піти в Києві 1 та 2 червня: ТОП найцікавіших подій на вихідні у столиці

Куди піти в Києві 1 та 2 червня: ТОП найцікавіших подій на вихідні у столиці
31 Травня 2024, 12:20
Поділитися:

Ілюстративне фото

В перші дні літа в столиці заплановано багато цікавих та корисних подій.

Батькам з дітьми також нудьгувати не доведеться, адже до Дня захисту дітей в Києві буде можливість відвідати ряд цікавих заходів.

Все найцікавіше зібрали журналісти 44.ua

MOM FORUM

Щоб провести час не лише весело, але й з користю, в День захисту дітей рекомендуємо відвідати унікальний форум для матусь, мета якого покращити якість життя дітей для батьків та дітей, а також обмін досвідом та цінною інформацією від топових експертів.

MOM FORUM

MOM FORUM

Серед спікерів відомі лікарі найпрогресивніших пологових Києва та зіркові мами Лілія Ребрик, Ілона Гвоздьова, Людмила Шупенюк та інші. Деталі тут.

Коли: 1 червня

Де: ТРЦ Respublika Park, Кільцева дорога, 1,

Ціна: 890 – 1500 грн

ДАХАБРАХА та вишуканий джаз на V’YAVA в Саду Бажань

Якщо ви хочете цікаво провести час та насолодитися музикою – на вихідні обов’язково відвідайте V’YAVA в Саду Бажань.

1 червня відбудеться великий JAZZday. Цього вечора просто неба зіграють: Олексій Коган та Jazz in Kyiv Band, тріо Наталії Лебедєвої та спеціальний гість Борис Могилевський, Dennis Adu Quintet, Константин Іоненко.

Вишуканий джаз на V'YAVA

Вишуканий джаз на V’YAVA

2 червня виступить унікальний український гурт “ДАХАБРАХА”, який виконає як найкращі композиції за 20-річне існування гурту, так і представить нові пісні.

ДАХАБРАХА в Саду Бажань

ДАХАБРАХА в Саду Бажань

Коли: 1 та 2 червня 2024

Де: ВДНГ, пр-т Академіка Глушкова 1 (Сад Бажань, від головного входу праворуч до оранжереї)

Ціна: 400 грн – 4 500 грн

“Книжковий Арсенал”

До 2 червня ви маєте можливість відвідати одну з найулюбленіших подій книгоманів – Книжковий арсенал. Книжковий ярмарок, цікаві літературні презентації, концерти та перформерси на різних сценах – звучить, як ідеальний вихідний, чи не так?

“Книжковий Арсенал”

Коли: 1, 2 червня

Де: вулиця Лаврська, 12

Ціна: 150-400 грн

Родинне свято “Казковий бал”

Кожен з батьків мріє перетворити життя своєї дитини в казку. В суботу ТЦ GORODOK Gallery влаштує справжнє свято для родини під назвою “Казковий бал”.

У програмі заходу безкоштовні батути, казнові локації, розваги та шоу для діток, а також анімаційна програма та смаколики.

Родинне свято “Казковий бал”

Родинне свято “Казковий бал”

Коли: 1 червня 2024

Де: ТЦ GORODOK Gallery, проспект Степана Бандери, 23

Ціна: безкоштовно за умови реєстрації 

Благодійний ярмарок

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей школа іноземних мов “ENGLISH 4U” запрошує діток на благодійний ярмарок на підтримку дитячого будинку «Надія», що на Київщині.

Дітки зможуть взяти участь у ярмарку як продавці, продаючи цікаві власні поробки або смаколики, виготовлені своїми руками. Також підтримати ініціативу можна зробивши покупку на ярмарку.

Благодійний ярмарок

Благодійний ярмарок

Якщо Ви бажаєте принести смаколики чи вироби для продажу, зателефонуйте за номером 0661828637, щоб вас внесли до списку учасників.

Коли: 1 червня, початок об 11:00

Де: м. Дорогожичі, вул. Степана Руданського, 2 (біля гуртожитку 9 КНУТД).

Фестиваль “Вулична їжа”

Якщо ви обожнюєте вуличну їжу, живу музику та розваги – на вихідних обов’язково завітайте на Арт-завод Платформу. В програмі заходу благодійні аукціони зі зборами для наших захисників, виступи музикантів, крафтові товари, кінотеатр, лекторій та розваги для дітей.

Фестиваль

Фестиваль “Вулична їжа”

Коли: 1-2 червняДе: Арт-завод Платформа, вулиця Якова Гніздовського, 1-АЦіна: 250 грн (один день), 400 грн (два дні). В день заходу: 300 грн (один день), 500 грн (два дні).

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua