Куди піти на вихідних в Ірпені

image
4 Червня 2021, 13:44
Поділитися:

Через карантин та примхи погоди ірпінчанам довелося посидіти вдома і ви вже напевно скучили за святами в ірпінських парках, концертами та виставами у Будинку культури. Цими вихідними ви можете з головою поринути у цікаве культурне життя. А редакція “04597” підготувала для вас детальну афішу культурно-масових заходів в Ірпені 5-6 червня. Тож читайте нашу добірку куди піти на вихідних в Ірпені, та заплануйте цікаве і змістовне дозвілля.

Irpin Family Weekend 

Детальна програма Irpin Family Weekend 2021
10.00 – спортивний ранок від СК «Бойова жаба»
11.00 – тренінг з англійської мови від «Kids Point English Club» та дитяча анімація від «Little People»
12.00 – фестиваль «Музична родина» КЗ «Ірпінська дитяча школа мистецтв імені Михайла Вериківського»
14.00 – виступ творчих колективів міста: Ірпінський академічний ліцей; зразкова студія сучасного спортивного танцю «Jardin de la Dance»; зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Едельвейс», шоу-балет «Матадор»; студія танцю «EMERALD»; студія східного танцю “Відад”; модельна школа «SKMODELS» разом з брендом дитячого одягу «Камми-Мила Shop»
16.00 – мистецька година від Ірпінського центру позашкільної освіти
17.00 – театральні перформенси, батли та вистави від музично-драматичного театру «Карнавал» та студії театру і кіно «Ромео і Джульєтта»
19.00 – 21.00 – квести та дискотека від «KRAZY Аніматори»
А також: фестиваль вуличної музики та майстер-класи від «Музикашки-Барабашки», локація краси та творчості від ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ. Приірпіння», розмовний клуб з англійської мови від Inside English Club, Дитячі станції з розвагами та майстер-класами від «Limpopo», «СоловейКо», «RoboCode», «Ромео і Джульєтта», ФК «Кудрівка», котоярмарок “Хочу додому”, ярмарок майстрів хенд-мейду, вулична їжа і багато цікавого.
Коли: 5 червня, субота, 10.00-21.00.
Де: м. Ірпінь, парк Незнайка.

IX фестиваль “Музична родина”

Вже 9 років поспіль фестиваль “Музична родина” збирає талановиті сім’ї Ірпеня. Фестиваль відбудеться у рамках проведення Irpin Family Weekend 2021. 
Коли: 5 червня, субота, 12.00.
Де: м. Ірпінь, парк Незнайки.

Літні музичні вечори

В Ірпені відкривається сезон літніх музичних вечорів! Розпочинає сезон концерт лауреатів Міжнародного вокального конкурсу ім. Квітки Цісик. У програмі звучатимуть вокальні твори українських та зарубіжних композиторів.
Коли: 6 червня, неділя, 18.00.
Де: м. Ірпінь, парк Незнайки.

Велогонка «Gravel Challenge»

У неділю на ірпінській набережній стартує і фінішує масштабна велогонка «Gravel Challenge», у якій візьмуть участь 250 спортсменів. Перегони відбудуться в новому форматі gravel rally. Велосипедисти зможуть стартувати на набережній із 8:00 та мають фінішувати до 15:00. Якщо ви хочете відвідати захід в якості глядача, рекомендуємо прийти на набережну о 16:00, саме в цей час запланована церемонія нагородження.
Коли: 6 червня, неділя.
Де: м. Ірпінь, набережна.

Всеукраїнський театральний фестиваль “Маленький Принц”

5-6 червня в Центральному будинку культури буде серія вистав від Всеукраїнського театрального фестивалю для дітей та молоді “Маленький Принц”. Детальна програма фестивалю наведена нижче.

Бажаємо гарних та цікавих вихідних!
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Читайте також: Конкурс: виграй квитки на “Вар’яти-шоу”
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua