Куди піти на вихідних 4-5 травня

image
3 Травня 2019, 17:00
Поділитися:

Робочий тиждень позаду, тож пора відпочивати. Для тих, хто досі не знає чим зайнятися на вихідних в Ірпені, “04597” вже традиційно пропонує добірку цікавих подій. Тож читайте та вибирайте куди піти на вихідних.
Футбол: Ірпінь vs Буча

В суботу на бучанському стадіоні пройде місцеве футбольне дербі: Ірпінь проти Бучі. В програмі смачний фуд-корт, зона кальянів, бурітос та звісно ж запекла боротьба на футбольному полі!

Коли: 4 травня, початок о 17:00 
Де: Буча, стадіон “Ювілейний”
Вхід вільний

У пошуках Дорі
 
В суботу ввечері Прокат “100КОЛІС” влаштовує безкоштовний кінопоказ для всіх бажаючих. Цього разу під відкритим зоряним небом буде транслюватися мультфільм “У пошуках Дорі”. Приємного перегляду!

Коли: 4 травня, початок о 20:00
Де: Парк Центральний, кафе-прокат “100КОЛІС”
Вхід вільний 

 Йога в Ірпені: ознайомчий клас
 
Студія YOGAClass Irpin кожну суботу запрошує на безкоштовне пробне тренування. Запис обов’язковий. Під час пробного заняття ви познайомитеся з практикою йоги ближче, а саме з методом йоги Айенгара, з її впливом і користю, відчуєте вплив поз йоги (асан) на собі, зможете задати будь-які питання і відчути, чи підходить ця практика саме Вам.

Коли: 4 травня, початок о 11:00
Де: студія YOGAClass Irpin (вул. Західна 4)
Запис за тел. 067 704 43 44

Майовка
 
Найпопулярніший клуб Ірпеня продовжує травневі вихідні, вже цієї суботи ми знову виходимо на пікнік. Маринад для шашликів готують MC Ars`n, DJ Teaser та DJ Like it Lite. 

Коли: 4 травня, початок о 23:00
Де: Zair Disco Club
Ціна: М-60 грн/Ж-40 грн.

Читайте також: Де посмажити шашлик в Ірпені
Приємних вихідних!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня