Куди піти на вихідних. 24-26 серпня

image
23 Серпня 2019, 16:41
Поділитися:

Вже традиційно у п’ятницю редакція “04597” готує для вас підбірку заходів, які можна відвідати на вихідних. А оскільки вихідних буде аж три, то й часу для відпочинку та відвідування цікавих заходів – більше. Тож, якщо ви ще не спланували майбутній вікенд, є можливість вибрати куди піти на вихідних в Ірпені.

Святкування Дня Незалежності

Завтра вся країна, й Ірпінь теж, святкуватиме День Незалежності. Ми вже повідомляли про святкову програму в Ірпені, а також у Бучі, Ворзелі та Гостомелі.
Заходів багато і вони різнопланові, тож вибрати є з чого.
Читайте також: Афіша заходів до Дня незалежності в Приірпінні

Літні музичні вечори

Цієї неділі у парку Незнайка завершать свій сезон літні музичні вечори. Можна буде послухати квартет саксофоністів Національної філармонії України “Чарівний ритм”. Не пропустіть чарівний живий звук саксофонів!

Коли: 25 серпня, 19.00.
Де: Ірпінь, парк Незнайка.
Вхід вільний.

Wunderkind-и в пабі Йорш

Суботній вечір після міської святкової метушні можна провести в пабі Йорш. Відвідувачів розважатиме команда професійних музикантів з почуттям гумору. Там, де Wunderkind-и – посмішти, радість і веселощі. А що ще потрібно у вихідний?!

Коли: 24 серпня.
Де: паб Йорш, Ірпінь, вул. Слов’янська, 35.
Вхід вільний.

Презентаційний урок аргентинського танго

Школа аргентинського танго Nuestro Tango запрошує на презентаційний урок з нагоди нового навчального року. Взяти участь можуть усі, хто хоче навчитися танцювати.

Де: Центральний будинок культури, Ірпінь, вул. Соборна, 183.
Коли: 26 серпня, з 16:00 до 17:30.
Вхід: 50 грн, для учасників АТО та пенсіонерів – безкоштовно.

Майстер-клас від легенди укранського футболу В`ячеслава Шевчука

Легендарний гравець проведе майстер-клас, поділиться досвідом, розіграє декілька футбольних призів і відповість на питання майбутніх футболістів. Крім того, кожен бажаючий зможе зробити фото з В`ячеславом у фотозоні та взяти автограф у легенди.

Коли: 26 серпня, початок о 11:00.
Де: Ірпінська школа №3 (вул. Северинівська, 129).
Вхід вільний

Свято в “Парку Київська Русь” 

Свято в “Парку Київська Русь” – це не тільки можливість подивитися на життя середньовічного міста, а й взяти участь у слов’янських розвагах і захоплюючих майстер-класах. На гостей чекає яскрава шоу-програма, кінно-трюкові виступи, старовинні розваги та цікаві майстер-класи.
У програмі святкування Дня Незалежності – стрілянина палаючими ядрами з требушет, вогняне шоу з піротехнічними елементами, стародавні забави, хороводи та танцювальні флешмоби.
Де: Парк Київська Русь, Київська обл., Обухівський район, с. Копачів.
Коли: 24-26 серпня, 12:00.
Бажаємо вам приємних вихідних!
Читайте також: Топ-5 цікавих місць, куди можна поїхати на День Незалежності
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня