Куди піти на вихідних. 12-14 жовтня

image
12 Жовтня 2019, 08:17
Поділитися:

Ну що, ви вже приготували ранкову каву чи чай? А редакція “04597” приготувала для вас добірку заходів, які будуть цими вихідними в Ірпені та регіоні. Попереду аж три вихідних і якщо у вас немає ще планів на цей weekend, тоді вибирайте куди піти цими вихідними, тим паче що синоптики обіцяють нам бабине літо.

ФІНАЛ КУБКУ УКРАЇНИ З МОТОКРОСУ

12-13 жовтня на мототрасі Спортивно технічного клубу “СОНА” у Приірпінні відбудеться Фінал кубку України з мотокросу – 2019. Тут гарантовано адреналін зашкалюватиме! З детальною програмою можна ознайомитися за посиланням. 

Коли: 12-13 жовтня.
Де: СТК “СОНА” (м. Буча, вул. Промислова, 3).
Вхід вільний.

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

14 жовтня в Україні відзначають свято День захисника України – день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за державний сувернітет України. В Ірпені святкуватимуть День захисника України 13 та 14 жовтня.

13 жовтня о 14:00 на Ірпінському кладовищі, на алеї Героїв відбудеться панахида за загиблими в зоні АТО. Цього дня вшанують пам’ять Героїв АТО, які віддали життя, виконуючи бойове завдання захищаючи незалежність нашої держави.
14 жовтня о 9:00 на алеї Героїв АТО (вул. Котляревського) – урочистості до Дня Захисника України.

ФЕСТИВАЛЬ ДЛЯ БІЗНЕС-МАТУСЬ “МАМАДВІЖ”

12-13 жовтня в Ірпені пройде третій фестиваль для бізнес-мам. У рамках фестивалю пройдуть безкоштовні майстер-класи, буде надзвичайно насичена розважальна програма, за активну участь передбачені подарунки. Також охочі отримати заряд адреналіну зможуть випробувати себе на атракціонах.

Коли: 12-13 жовтня, 10.00-18.30.
Де: м. Ірпінь, парк Правика.
Вхід вільний.

ФЕСТИВАЛЬ ПИСЬМЕННИКІВ-ПЕРЕКЛАДАЧІВ “КОЧУРФЕСТ”

Перший міжнародний фестиваль письменників-перекладачів «КочурФест» проходитиме 12-13 жовтня. У програмі: круглі столи, презентації, зустрічі з письменниками, відвідування Музею ім. Г. Кочура в Ірпені, вечори поезії тощо. Детальна програма запосиланням. 

Коли: 12-13 жовтня, початок об 11 год.
Де: Ірпінська міська центральна бібліотека (вул. Шевченка, 3А).
Контакти для акредитації: 0634458810.

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК

Захід планують зробити насиченим та цікавим. На ярмарку можна буде насолодитися виступом вокалістів та живою музикою, купити солодощі або підібрати для себе прикраси на будь-який смак. Діткам теж не доведеться нудьгувати, адже для них проведуть майстер-класи та ігри з аніматорами.

Коли: 13 жовтня, початок о 12 год.
Де: м. Ірпінь, Центральний парк.
Вхід вільний.

КЛАСИКА У ФОЙЄ

“Класика у фойє” відкриває новий концертний сезон у стінах Ірпінського центрального будинку культури. Ось репертуар на жовтень.

Коли: 13 жовтня, початок о 17 год.
Де: ЦБК (м. Ірпінь, вул. Соборна, 183).
Бронювання квитків: 093 142 02 15, 097 717 55 96.
Крім того, Гостомель 14 жовтня відзначатиме День міста, тож можна завітати до сусідів на свято. Детальна програма за посиланням. 
Нагадуємо, що у розділі “Афіша” на сайті Ірпеня зібрані усі заходи, які відбуваються в Ірпінському регіону. Щоб не пропусити нічого цікавого, радимо заглядати туди регулярно.
Бажаємо гарно відпочити та розважитися!
Підписуйтесь на нас уФейсбук, ІнстаграмтаТелеграм, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня