Кубок пам’яті Андрія Зарицького залишився в «Юності» – Макарів Діловий

image
28 Березня 2021, 23:23
Поділитися:

Матчами, що відбулися сьогодні, фінішував турнір пам’яті Андрія Зарицького. Перемогу в турнірі вдруге поспіль команда здобула «Юність» з Пашківки.

В першому півфіналі зустрічалися «Прайд» та «Юність». Перший тайм команди відіграли на рівних, однак в другому таймі «Юність» довела матч до перемоги з рахунком 4:1 – «Прайд» без лідерів команди, які з різних причин були відсутніми, насправді мав не багато шансів на успіх.

Схожий перебіг подій був і у другому півфінальному поєдинку, в якому зустрілися «Легіон» та СК «Юніор». Перший тайм закінчився внічию 1:1, а в останні 4 хвилини команда з Макарова таки дотиснула наливайківців, забивши ще тричі. У підсумку – 4:1 на користь СК «Юніор».
В фінальному матчі зустрілися «Юність» та СК «Юніор». Матч був і справді гідним фіналу та пройшов за безкомпромісної боротьби. В першому таймі мінімальною перевагою володіла «Юність», другий тайм активніше провів «Юніор», однак відзначитися бодай одного разу жодній з команд так і не вдалося. Переможця з’ясувала серія післяматчевих пенальті, де більше поталанило «Юності»: в команди з Пашківки результативними стали всі 3 удари, а “юніори” останнім ударом схибили – м’яч влучив у стійку.

На нагородженні були присутні рідні Андрія Зарицького, а також представники Макарівської районної федерації футболу Олександр Богдюк та Мирослав Землін, які і нагородили фіналістів турніру. Турнір пам’яті Андрія Зарицького проводиться щороку і є надія, що буде проводитися ще багато років, адже Людина живе доти, доки про неї пам’ятають …

Джерело: Макарів Діловий