“Круглий стіл” на тему «Публічні консультації, як можливість впровадження належного діалогу «влада-громада» в умовах децентралізації в Україні»

image
2 Лютого 2019, 17:27
Поділитися:

30 січня 2019 року о 10:00 в  залі засідань Броварської міської ради відбулося засідання «круглого столу» на тему «Публічні консультації, як  можливість впровадження належного діалогу «влада-громада» в умовах децентралізації в Україні» за участю представників ГУ Держпраці в Київській області, Броварського управління ГУ ДФС у Київській області, Комітету громадського самоврядування Київської області, юридичного управління Броварської міської ради, управління інспекції і контролю Броварської міської ради, управління економіки та інвестицій Броварської міської ради, мікро та малого бізнесу.

Розглядались наступні питання:

Дотримання вимог Кодексу законів  «Про працю». Оформлення трудових відносин, враховуючи останні зміни чинного законодавства.
Повноваження і завдання новоутвореного управління інспекції і контролю.  Підстави та порядок проведення перевірок щодо дотримання законодавства.
Порядок і підстави оскарження неправомірних дій та постанов про накладання адміністративних штрафів на посадових осіб. 
 Єдиний соціальний внесок на загальнообв’язкове державне соціальне страхування, враховуючи останні зміни чинного законодавства.

     Під час засідання відбувся жвавий та змістовний діалог між представниками бізнесу та доповідачами.

Броварська міська рада

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed