Крім розумних зупинок Бровари потребує в облаштуванні звичайних

image
20 Травня 2019, 16:45
Поділитися:

В Броварах деякі зупинки громадського транспорту планують облаштувати сучасним електронним таблом та відеоспостереженням. Про це наше видання писали в кінці лютого 2019 року.

Впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування включає в себе улаштування сучасних павільйонів зупинок громадського транспорту на деяких зупинках очікування автобусів, що знаходяться у м. Бровари, обладнаних автоматизованим таблом інформування часу прибуття громадського транспорту, відеоспостереженням, Wi-Fi доступом до мережі Internet, а також USB-порталами для підзарядки мобільних телефонів».

За результатами конкурсного відбору суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування в м. Бровари, що відбувся вчора, 12 березня, конкурсна комісія визначила переможцем ТОВ «Дозор Україна». Про це повідомляється на сторінці Броварської міської ради.

   

Але в нашому місті є зупинки, які взагалі не облаштовоні. Саме це питання підняли члени громадської ради при виконавчому комітеті Броварської міської ради. Відповідний лист було надано міському голові Ігорю Сапожку щодо наявності в м. Бровари зупинок громадського транспорту без належного облаштування. Також, існує потреба у детальному вивченні пасажиропотоку, зміни місць розташування та перегляду їх класифікації: змін зупинок «на вимогу»  на звичайні зупинки  і навпаки.

На приклад, по вул. Володимир Великого поруч зі школою №2 існує досить інтенсивний пасажиропотік, однак зупинка громадського транспорту зовсім не облаштована. Зовсім не облаштовані зупинки по вул. О. Онікієнка, 130 (навпроти заводу «Блок»);  на перетині вулиць Ярослава Мудрого та вул. Броварської сотні (327 маршрут при русі від Києва до с. Квітневе); поряд з перетином вул. Броварської сотні та Броварської кільцевої дороги (на кінцевій зупинці маршруту 411).  Навпроти ТЦ «Форум» по вул. С. Москаленка стоять знаки зупинок «на вимогу», однак самі зупинки зовсім не облаштовані. Даний перелік зупинок є незавершеним. Існує потреба в детальному вивченні облаштування всіх зупинок м. Бровари.

  

На основі вище зазначеного, члени громадської ради просять міського голову:

Уповноважити відповідальних посадових осіб вивчити пасажиропотік у м. Бровари і відкоригувати розміщення зупинок відповідно потребам населення.
Переглянути класифікацію зупинок на звичайні, зупинку «на вимогу» і «розумні» зупинки.
Надати відповідні розпорядження щодо належного облаштування всіх зупинок громадського транспорту.
Просимо зобов’язати відповідальних осіб публічно відзвітуватись за виконані роботи з облаштування зупинок громадського транспорту на засіданні громадської ради вкінці 2019 року.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed