Креативні індустрії допоможуть Києву стати туристичним центром Європи

image
19 Вересня 2019, 15:48
Поділитися:

Сьогодні у Києві розпочався IV Форум Креативних Індустрій, який триватиме до 21 вересня. Форум проходить на території технопарку UNIT.City – у власних залах та в залах Академії ДТЕК.

Це найкреативніша бізнес-подія осені, яка залучила понад сто міжнародних та українських експертів із більш ніж 16 інтелектуальних індустрій. 

Цьогоріч під гаслом «Креативний клас. Автопортрет» спробують розкрити суть феномену «креативності» – для кожного і у своїй сфері – та на реальних кейсах продемонструють ефективність впровадження нестандартних рішень у бізнесі, суспільстві та державі.

Завтра Форум відвідає заступниця голови КМДА Марина Хонда, яка візьме участь у панельній дискусії «Бізнес і митці: тренди та гроші». Вона розкаже, чи спроможний креатив формувати емпатію. 

– Київ може стати одним із центрів урбаністичного туризму Європи. Це завдання під силу тільки креативному середовищу, що створює мистецькі проекти, фестивалі, цікаві для туристів, підкреслила Марина Хонда.

IV Форум Креативних Індустрій незмінно присвячений бізнесу, креативним та нестандартним підходам у різних сферах діяльності та життя. Основні напрями креативної бізнес-події лишаються незмінними: маркетинг, комунікації, бізнес, інновації, технології, стартапи, творчість, дизайн, культура, життя, суспільство та держава. 


Форум Креативних Індустрій це професійна бізнес-подія, яка із 2015 року об’єднує представників креативних індустрій для обговорення актуальних тем: бізнес, маркетинг та комунікації, дизайн, кіно і шоу-бізнес, медіа, технології та стартапи, соціальні ініціативи тощо.

Форум був започаткований офіційним представництвом міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions в Україні та партнерами, і щороку проходить в рамках Днів Креативності в Україні. З 2019 року Форум Креативних Індустрій передається у фонд новоутвореної організації ГО «Асоціація Креативних Індустрій України» (CIAU), метою діяльності якої є консолідація представників креативних індустрій у єдиний спільний голос країни на міжнародний бізнес-арені.

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ