Кравченко призначений головою Київської ОДА

image
10 Квітня 2023, 21:15
Поділитися:

10 квітня 2023 г. 21:05

Президент УкраїниВолодимир Зеленськийзатвердив призначення нового голови Київської ОДА. Відомство офіційно очоливРуслан Кравченко(на фото).

Про це KВ стало відомо з указа №204на сайті Офісу президента.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Призначити КРАВЧЕНКА Руслана Андрійовича головою Київської обласної державної адміністрації”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як повідомляла KВ,Кабінет міністрів Дениса Шмигаля погодив призначення очільника Бучанської окружної прокуратури Руслана Кравченка на посаду голови Київської обласної державної адміністрації (КОДА). Крім того, Уряд погодив звільнення Олександра Гомона з посади голови Обухівської районної державної адміністрації (РДА) та Юрія Волкова з посади голови Фастівської РДА.

Зазначимо, з 25 січня тимчасово виконуючим обов’язки голови КОДА було призначено Дмитра Назаренка. До цього КОДА очолювавОлексій Кулеба, якого у січні було призначено заступником керівника Офісу Президента (ОП).

Читайте:Зеленський призначив ексголову КОДА Кулебу заступником керівника ОП

Додамо, Руслан Кравченко очолює Бучанську окружну прокуратуру з 15 березня 2021 року. Раніше працював у військовій прокуратурі під керівництвом Анатолія Матіоса. Раніше Кравченко брав участь у конкурсі на зайняття посади голови Національного антикорупційного бюро України. 25 лютого комісія з проведення конкурсу на зайняття посади директора НАБУ визнала Кравченка таким, що не відповідає критеріям доброчесності.

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона