Красилівський залицяльник-ґвалтівник визнав свою вину. Подробиці

image
7 Лютого 2019, 13:56
Поділитися:

Про те, що поліція затримала красилівського залицяльника-ґвалтівника і оголосила йому про підозру, повідомляє ГУ нацполіції в Київській області.

Як з’ясували правоохоронці, молода пара зустрічалась упродовж 4-х місяців. Однак останнє побачення  для 32-річної жінки стало трагічним: молодий чоловік накинувся на неї і зґвалтував. Після чого втік на автомобілі у невідомому напрямку.

Правоохоронці встановили, що житель села Красилівка  Броварського району запросив до себе додому молоду жінку, з якою мав стосунки. За словами потерпілої, у будинку вони пили вино, яке придбали напередодні. Під час побачення чоловік зненацька накинувся на жінку, розбив мобільний телефон, порвав  її документи, сумку та зґвалтував.  Скривджена жінка звернулась до поліції Києва за місцем проживання.

Під час проведення необхідних оперативних поліцейських заходів, працівники Броварського відділу поліції затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі 26-річному чоловіку оголошено підозру за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Як зазначають у поліції, вину свою залицяльник визнав, але від будь-яких пояснень відмовився. Суд  обрав чоловікові запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Молода жінка наразі проходить судово-медичне обстеження, яке має встановити ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень. Триває досудове розслідування.

Джерело: Трибуна Бровари