Кращим науковцям КНУБА подарували фірмові годинники

image
16 Жовтня 2020, 17:42
Поділитися:

16 жовтня в КНУБА підбили підсумки конкурсу студентських наукових статей за тематикою “Ефективні технології у будівництві”.

Його організував Національний експертно-будівельний альянс України у співпраці з відділом стратегічного управління Київського національного університету будівництва та архітектури до 90-річчя цього навчального закладу.

За словами начальника відділу стратегічного управління КНУБА Тетяни Ільїної, у такий спосіб вирішили залучити студентів до наукової роботи, пропагувати новітні будівельні технології, обмінюватися передовим досвідом будівельної науки та виробництва, підвищувати якість підготовки фахівців-будівельників.

Підтримкою талановитої молоді, зокрема майбутніх фахівців у будівництві, давно і наполегливо займається Фонд Віктора Лещинського, який і забезпечив призи для переможців конкурсу.

Студенти подали на конкурс багато чудових робіт. Конкурсній комісії непросто було обрати переможців. Проте найкращі роботи все ж таки визначені. Імена їх авторів оголосили сьогодні під час Вченої Ради, і ми відразу нагородили переможців», – говорить президент НЕБАУ Віктор Лещинський.

І місце поділили між собою Анна Григорова та Іван Максимюк. ІІ місце посів Владислав Добровольський, а ІІІ місце виборола Марія Василюк. Переможці отримали фірмові годинники та грошові призи. Лауреатами конкурсу стали Сергій Довгополов, Надія Васильєва та Дмитро Іванцов, яким також вручили фірмові годинники.

Наприкінці нагородження Віктор Лещинський розіграв між учасниками iPhone 11. Його власницею стала Марія Василюк. Дівчина каже, що навіть не очікувала, що отримає головний приз конкурсу. Пообіцяла, що і надалі продовжить наукову діяльність та заохочуватиме до неї всіх студентів КНУБА.

Юрій Іванов

 

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ