Кращі кінні лучники з Європи та Азії будуть змагатися у Києві

image
31 Жовтня 2019, 17:04
Поділитися:

2 і 3 листопада  у «Парку Київська Русь» пройде Міжнародний фестиваль кінних бойових мистецтв «Скіфи».
 
Цей щорічний фестиваль запрошує всіх долучитися до дивовижного світу кінних бойових мистецтв і побачити захоплюючий турнір з верхової стрільби з лука між учасниками з різних країн світу.  До Древнього Києва з’їдуться кращі кінні лучники з Європи та Азії, щоб позмагатися в захоплюючому мистецтві стрільби з лука верхи на коні. 
 
Ключовою подією Фестивалю стане Міжнародний чемпіонат з верхової стрільби з лука.
 
В змаганнях братимуть участь кращі кінні лучники з різних куточків світу, в тому числі з Австрії, Казахстану, Канади, Кувейту, Польщі, Туреччини, України, Фінляндії та інших країн світу. 
 
Досвідчені спортсмени-віртуози змагатимуться у влучності стрільби з традиційного (історичного) лука верхи на коні на повному скаку. Це неймовірно складне завдання для учасників змагань, та в той же час, азартне і захоплююче видовище для глядачів. Змагання кінних лучників будуть проходити в двох стилях: казахському та древньокиївському. В першому стилі спортсмени стріляють по мішенях круглої форми (золота, срібна та бронзова) по прямому треку.
 
В стилі дреньокиївському вершники стріляють по колу по чотирьох мішенях, та по прямій – в одну мішень за заїзд. В суботу, 2 листопада, буде проводитися ще й додатковий захоплюючий формат, який проходить лише в Україні, – «Нічний кінний лучник».

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ