Краща подяка за перемоги — покращення умов тренування!

image
12 Вересня 2020, 23:27
Поділитися:

Днями наша парна четвірка Іван Язенок, Максим Кузнєцов, Ілля Пономаренко, Анатолій Дубницький стали бронзовими призерами чемпіонату України з академічного веслування серед юніорів (тренери Володимир Євгенович Лукошин, Геннадій Васильович Дюкарєв, Ганна Павлівна Бортнік). Щиро вітаю переможців та учасників змагань, тренерів, батьків!
Ця чергова перемога вихованців Вишгородської РДЮСШ з водних видів спорту вкотре звертає нашу увагу на спортивну інфраструктуру Вишгородської громади, зокрема, що знаходиться біля води, — на березі Київського водосховища та обвідного каналу.
Разом із тренерами, батьками вихованців ДЮСШ з водних видів спорту, ветеранами спорту ми неодноразово порушували перед Вишгородською районною радою, як перед засновником, питання про відновлення матеріально-технічної бази комунального підприємства Вишгородської районної ради «Навчально-спортивна база» та збільшення фінансування ДЮСШ з водних видів спорту.
Місцезнаходження цих закладів є унікальним для розвитку академічного веслування, веслування на байдарках, для проведення спортивних зборів, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді.
Територія комунального підприємства на обвідному каналі — це єдина на території нашого міста комунальна база на воді, де оформлені за громадою і майно, і земля, і де могли б тренуватись та відпочивати діти з усього району. 
Але сьогодні, на превеликий жаль, у розвиток бази не вкладаються достатні кошти. І учні ДЮСШ з водних видів спорту досягають серйозних результатів не завдяки створеним для них умовам, а, швидше, всупереч. Матеріально-технічна база, спортивний інвентар потребують оновлення, а їдальня, будиночки, роздягальні допоміжні приміщення — капітального ремонту.
Після формування Вишгородської ОТГ фінансові можливості громади збільшаться, як мінімум, удвічі, і при бажанні та політичній волі ми зможемо спрямувати значні кошти на збереження та відновлення спортивних об’єктів громади, зокрема, і навчально-спортивної бази.
А поки все тримається на ентузіазмі людей, які присвятили своє життя дітям і спорту. Я щиро дякую їм за витримку, терпіння, наполегливість та довіру. 
 Разом із тренерами та батьками ми закликаємо депутатів усіх рівнів забезпечити збереження у комунальній власності громади унікальних об’єктів спортивної інфраструктури та фінансування їх розвитку! 
Давайте разом, незалежно від політичних поглядів та переконань, об’єднаємось та зробимо все необхідне для розвитку нашої громади та для фізичного виховання і розвитку наших дітей!
Тетяна БРАЖНІКОВА

Continue Reading

Джерело: Газета Вишгород