КРАІЛ зобов’язала обмежити доступ до букмекерських сайтів без ліцензії

КРАІЛ зобов’язала обмежити доступ до букмекерських сайтів без ліцензії
31 Травня 2022, 19:02
Поділитися:

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей опублікувала рішення з вимогою блокування в Україні сайтів БК «Фан Спорт» та Melbet.

Представники КРАІЛ звернулися до осіб, які в нашій країні з допомогою нелегальних сайтів надають доступ до азартних ігор без ліцензії. У своєму зверненні регулятор вимагає вжити заходів щодо обмеження доступу до таких порталів на території України.  

У розпорядженнях Комісії йдеться про сайти БК «Фан Спорт» (fan-sportua.com) та Melbet. Остання, крім прийому ставок, надає послуги гемблінгу. З рейтингами та оглядами сайтів онлайн-казино знайомить портал РК

Власники ресурсів вже отримали відповідні вимоги, тож протягом трьох днів вони повинні закрити доступ до порталів для українських гравців.

Якщо ж вимоги не будуть виконані, то Комісія буде звертатися до інтернет-провайдерів, хостинг-операторів та правоохоронних органів.  

Наразі дозволи на букмекерську діяльність в Україні мають компанії «VBET», «Parimatch», «1XBET» та «Фан Спорт» за посиланням fan-sport.ua.  

Міжнародна компанія «VBET» сплатила до держбюджету понад 216 млн гривень. Додатково до казни держави було сплачено податків та зборів більш як на 20 мільйонів грн. При цьому провайдер створив майже 700 робочих місць.      

Нагадаємо, представники компанії наголошують на тому, що зупинили діяльність на території Білорусі та закрили реєстрацію гравців з РФ.