Крафтові сири та хлібчики, послуги зі знижкою, іграшки ручної роботи: у ТепЛиці відбувся «Благодійний ярмарок жіночих бізнесів» | Трибуна

image
3 Травня 2024, 20:59
Поділитися:

Сьогодні учасниці IV Навчальної програми з підприємництва для жінок в UWE Hub Бровари презентували свої товари та послуги на Благодійному ярмарку жіночих бізнесів. Із 32-ох учасниць потоку на участь у ярмарку наважились 12 бізнесменок.

Презентували продукти харчування, вироби ручної роботи, послуги у сфері краси, інтер’єру та бізнесу.

До прикладу, Ірина Ганджа, власниця салону краси у Броварах, презентувала косметику і послуги свого салону. На Програму прийшла задля поглиблення знань у бізнес-сфері, позаяк планує масштабувати послуги салону, а згодом відкрити ще один.

Катерина Сороколіт із чоловіком тішили всіх грою на музичних інструментах, а також запрошували на заняття йогою. У майбутньому планують відкрити йога-студію в нашому місті.

Презентували як товари, так і послуги

Найшвидше відвідувачі ярмарку розкупили хлібчики на заквасці від крафтової пекарні «Хлібні історії», яку презентувала Олена Куца. А от найбільший ажіотаж серед відвідувачів викликав стенд із сирами від приватних сироварень Чернігівщини та Київщини, які презентувала Катерина Волікова.

Катерина ВоліковаКатерина Волікова

Жваве спілкування, дегустації, обмін досвідом та пошук нових партнерів та ринків збуту – саме така атмосфера панувала на ярмарку. А ще – збір коштів на допомогу ЗСУ.

«Кожна із учасниць зголосилась віддати частку прибутку (від 20 до 100%) на допомогу нашим військовим. Наразі збираємо на антидроновий РЕБ для Захисників на Сумському напрямку», – розповіла локальна координаторка UWE Hub Бровари Світлана Нестерук.

Більше про бізнес-ідеї учасниць Програми можна буде невдовзі дізнатись на фінальних пітчингах.

Читайте також:

У Броварах приватна підприємниця масштабувала «смачний» бізнес завдяки мікрогранту

Склав успішний бізнес-план, отримав мікрогрант та відкрив у Броварах заклад громадського харчування

Ветеранам війни пропонують державні гранти на бізнес

Для колишніх полонених та ветеранів війни в Києві відкрився хаб

Джерело: Трибуна – Бровари